• Toimitus alkaen 1.90 €
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Toimitus alkaen 1.90 €

 Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

Laturit

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Se sopii

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

SkalHuset.fi-sivustolla on laaja valikoima erilaisia latureita älypuhelimelle, tabletille ja kaiuttimelle. Olemme rakentaneet valikoimaamme useamman vuoden ajan, ja nykyään löydät SkalHuset.fi-sivustolta ainoastaan laadukkaita ja kestäviä latureita. Kun ostat laturin meiltä, voit tuntea olosi turvalliseksi tehdessäsi ostoksia ja olla varma siitä, että tuote on testattu ja sen laatu taattu. 

Valikoimastamme löydät useita eri valmistajia ja tuotemerkkejä, kuten Samsung, Apple, Huawei, Smartline, XQISIT, Sony, Vivanco, LG, Kanex ja Satechi. Mitä ikinä etsitkään, löydät sen SkalHuset.fi-sivustolta – meillä on jokaiselle laitteelle ja mallille jotakin. 

Tänä päivänä laturi koostuu usein latauskaapelista ja sovittimesta, jonka avulla voit liittää laturin tavalliseen pistorasiaan. Latauskaapeli on liitännältään joko micro-USB, lightning tai USB-C, mikä tarkoittaa sitä, että voit ladata puhelimen myös suoraan tietokoneen tai minkä tahansa muun virtaa tarjoavan laitteen avulla. Seinäadapteri on aina hyvä olla mukana, jotta voit ladata puhelintasi helposti missä ikinä oletkaan. Jos ostat laturin, etkä vain kaapelia, pakkaukseen sisältyy usein myös seinäadapteri. On myös latureita, joita kutsutaan pikalatureiksi tai PD-latureiksi (Power Delivery). Tällainen laturi lataa puhelimesi, tietokoneesi tai tablettisi erittäin nopeasti. Täydellinen vaihtoehto niille, jotka ovat aina liikkeessä ja käyttävät laitettaan aktiivisesti. Nykypäivän älypuhelimien akut ovat tunnettuja niiden nopeasta tyhjenemisestä. Pikalaturissa on myös usein USB-C-ulostulo/-sisääntulo, toisin kuin perinteisissä ratkaisuissa, joissa se on lähes aina USB-A. Edellytyksenä saattaa olla, että laitteesi tukee pikalatausta/Power Delivery -toimintoa. Voit useimmiten tarkistaa nämä tiedot laitteestasi.

Etsiessäsi laturia tarkista ensin, minkä tyyppinen laturi sopii laitteeseesi, ja pohdi sitten haluatko sijoittaa tavalliseen perinteiseen laturiin vai pikalaturiin. Tuotteita on usein saatavilla eri mallisina ja erikokoisina, ja joissakin pakkauksissa on pidemmät latauskaapelit ja joissakin lyhyemmät latauskaapelit. Jos sinulla on kysyttävää tietystä laturista, saat apua asiakaspalvelustamme, jonka tavoitat sähköpostitse tai chatin kautta. Olemme tässä asiassa ammattilaisia ja autamme sinua mielellämme!

SkalHuset.fi-sivustolla on monen vuoden kokemus latureista ja latauskaapeleista. Me tiedämme, mitkä mallit ja valmistajat tarjoavat laatua ja kestävyyttä. Tervetuloa ostamaan uusi laturisi meiltä!

Tuote on lisätty ostoskoriisi