• Ilmainen toimitus alkaen €25
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

Ilmainen toimitus alkaen €25

Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

Mobiilipelejä kesään 2022

Aika, jolloin kauniisti pyysit, saisitko lainata kaverin iPhone 2:sta pelataksesi PapiJumpia tai Temple Runia, on ohi. Nykyisin on hyvin epätavallista olla omistamatta älypuhelinta, ja on entistä yleisempää, että kännykällä pelataan moninpelejä yksinpelin sijaan. Tasaisin väliajoin julkaistaan uusia mobiilipelejä, joita ystävät ja perhe voivat pelata yhdessä – joko etänä tai samassa huoneessa.

Tarvitsetko inspiraatiota sovelluksista ja peleistä, joita voit käyttää ajanvietteenä kesällä? Kun sinä ja perheesi tai kaverisi menette junalla festareille, odottelette lentokoneeseen nousua tai istutte käpertyneenä kesämökillä sateisena päivänä, on kullanarvoista päästä pelaamaan hauskoja moninpeli-mobiilipelejä kännyköillä. Jatka lukemista ja saat viisi parasta vinkkiämme hauskoihin mobiilipeleihin kesällä!

Heads Up!

Heads Up! on erinomainen peli kesäjuhliin, mutta se sopii tietysti yhtä hyvin myös täysin tavalliseen arki-iltaan terassilla yhdessä ystävien tai perheen kanssa. Ellen DeGeneres on luonut tämän sovelluksen, ja sen konsepti muistuttaa kovasti suosittua, ruotsalaista seurapeliä Med andra ord. Pelaajan on vain pidettävä puhelintaan otsallaan näyttö eteenpäin, ja näytölle ilmestyy sana, jota muut pelaajat yrittävät kuvailla parhaansa mukaan sanomatta itse sanaa. Sanat voivat liittyä mihin tahansa aina julkkiksista hauskoihin murteisiin, eläimiin, elokuviin ja suosittuihin tv-sarjoihin.

Alaspäin oikea vastaus, ylöspäin sanan ohitus

Kun olet onnistunut arvaamaan oikein muiden pelaajien avulla, käännät näytön alaspäin saadaksesi uuden sanan ilmestymään puhelimeen. Jos et onnistu arvaamaan oikein, käännät näytön ylöspäin ohittaaksesi sanan. Pelaa Heads Up! -peliä aikaa ja toisia vastaan hauskana kilpailuna tai ihan vain huvin vuoksi, päätätte itse! Toinen hauska yksityiskohta on pelin äänitystoiminto, jonka voi käynnistää, kun kanssapelaajat antavat sanavihjeitään – sitten voit kuunnella peli-illan kulkua myöhemmin ja saat hyvät naurut.

Words With Friends 2

Words With Friends 2 on juuri sitä, mitä nimi sanookin, eli jatko-osa todella arvostetulle samannimiselle edeltäjälleen. Se sopii täydellisesti kaveriporukalle, jolla oli aikanaan tapana kokoontua pelaamaan Alfapet-lautapeliä. Tämä on hieman rennompi, mutta kuitenkin uskomattoman hauska mobiilipeli, jossa sinä ja kaverisi yritätte vuorotellen kerätä pisteitä tavaamalla sanoja perinteiseen Alfapet-tyyliin. Words With Friends 2 tarjoaa myös – toisin kuin edeltäjänsä – useampia uusia pelitiloja niille, jotka etsivät toisentyyppisiä sanahaasteita.

Lightning Round, Solo Challenge ja Word With Friends Live

Pelitila Lightning Roundissa pelataan kahdessa viiden hengen joukkueessa toisiaan vastaan yrittäen saada 750 pistettä mahdollisimman lyhyessä ajassa. Solo Challenge puolestaan antaa sinun pelata haastavia botteja vastaan voittaaksesi virtuaalisen palkinnon, kun taas Words With Friends Live tarkoittaa, että pelin aikana ilmestyy jännittäviä tietovisakysymyksiä vastattavaksi. Jos sinä ja ystäväsi rakastatte sanapelejä ja Alfapet-tyyppisiä pelejä, voimme lämpimästi suositella Words With Friends 2:n lataamista kesän peli-iltoja varten!

Asphalt 9: Legends

Onko mitään hauskempaa kuin pelata perinteistä autokilpailupeliä kavereiden tai perheen kanssa? Jos päätät ladata Gameloftin Asphalt-sarjan viimeisimmän version, pääset nauttimaan makeista autoista, upeasta grafiikasta ja monista uusista ja kiinnostavista paikoista. Toinen huomattava parannus aiempaan on klubiajotoiminto, mikä tarkoittaa sitä, että sinä ja samanhenkiset kilpakaverisi voitte luoda oman kilpa-ajoklubin kilpaillaksenne yhdessä.

Ihanteellinen kilpa-ajokokemus yksin- tai moninpelinä

Jos sinulla on vahvoja ja iloisia muistoja ajopelien pelaamisesta tietokoneella tai televisiossa, Asphalt 9: Legends ei takuulla tuota pettymystä. Voit pelata niin yksin- kuin moninpelinä, vaihdella manuaalisten ja älykkäiden ohjainten välillä ja muokata ajokisasta juuri sellaisen kuin haluat. Istahda sohvalle yhdessä perheen tai kavereiden kanssa ja nauti autopeli-illoista nostalgisessa hengessä kesällä!

YAHTZEE With Buddies

Pöydän ympärillä istuminen ja Yatzyn pelaaminen läheisten kanssa on ehdottomasti yksi perinteisimmistä kesäaktiviteeteista. Tekniikka on kuitenkin mennyt eteenpäin, ja nykyisin on mahdollista pelata Yatzya ilman yhtäkään fyysistä noppaa näköpiirissä. YAHTZEE With Buddies on mobiilipeli, jossa pääset haastamaan kaverisi maailman tunnetuimmassa noppapelissä.

Haasta kaverit eeppisiin Yatzy-turnauksiin

Puuttuuko kesämökin Yatzy-pelistä yksi jos toinenkin noppa? Mobiilipeli ratkaisee tämän ongelman! YAHTZEE With Buddies ei tarjoa ainostaan perinteistä Yatzy-peliä, vaan antaa sinulle mahdollisuuden pelata myös muita jännittäviä pelivaihtoehtoja. Voit haastaa kaverisi Bingo Yatzyyn, Yatzy Solitaireen ja Yatzy Stars -peliin, mutta sinun on mahdollista myös pelata yksinpeliä halutessasi.

Spaceteam

Spaceteam on täydellisen yhteistyöpelin määritelmä! Kyseessä on moninpeli, joka voi toimia mainiona jäänsärkijänä tilaisuuksissa, joissa on toisilleen vieraita ihmisiä, mutta myös erinomaisena ajanvietteenä täysin tavallisena kesäiltana perheen tai kaveriporukan kanssa. Mobiilipeli vaatii sen, että sinä ja kanssapelaajasi ovat samassa fyysisessä tilassa, ja teidän tehtävänä on pelastaa avaruusaluksenne tuholta huolellisella ja varsin hysteerisellä yhteistyöllä.

Pitäkää kurssi vakaana ja tehkää yhteistyötä, kunnes avaruusalus räjähtää

Spaceteamissa sinä ja kanssapelaajasi olette osa miehistöä avaruusaluksessa, jossa kaikki menee pieleen. Kun nopeus ja kaaos kasvavat, tulee sinun ja muun miehistön tehdä yhteistyötä huutamalla keksittyjä käskyjä toisillenne ja painamalla ohjainpaneelien nappeja ja säätimiä ennen kuin aika loppuu. Törmäys on väistämätön, mutta ainakin on hauskaa niin kauan kuin sitä kestää.

Tuote on lisätty ostoskoriisi