• Ilmainen kirjeen toimitus (Jäljitettävä kirje 2.90€)
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Ilmainen kirjeen toimitus!

 Jäljitettävä kirje 2.90€

iPhone 11 Pro

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

Vuoden 2019 Apple-uutuus on ehdottomasti iPhone 11 Pro. iPhone X -mallin seuraaja on varusteltu monella käytännöllisellä ja huipputeknologisella toiminnolla, joten saamme varmasti esitellä niistä muutaman. iPhone 11 Pro tarjoaa 5,8 tuuman kokoisen näytön ja päivitetyn Face ID -sovelluksen, kun taas 3D Touch on poistettu. Sisäpuolella on A13-siru yhdessä 6 Gt RAM-muistin kanssa. Edessä on 12MP kamera ja takana kolmella linssillä varustettu kamera, myös se 12MP. iPhone 11 Pro tukee Wi-Fi 6 -ominaisuutta ja siinä on kaksisuuntainen langaton lataustoiminto, minkä ansiosta voit ladata esimerkiksi AirPods-kuulokkeita puhelimellasi. iPhone 11 Pro tukee myös Apple Pencil -sovellusta. Puhelimessa on 3190 mAh akku ja se on saatavana 128 Gt, 256 Gt tai 512 Gt tallennustilalla.

iPhone 11 Pro kuoret

Koska kyseessä on arvokas puhelin, on se myös syytä suojata hyvin. SkalHusetin valikoimasta löydät paljon erilaisia suojatarvikkeita puhelimellesi, kuten iPhone 11 Pro -kuoret. Suosittelemme suojaamaan puhelimen jo ensi hetkestä alkaen, joten tutustu valikoimaamme hyvissä ajoin ja tilaa suojakuori puhelimellesi. Meillä on paljon erilaisia iPhone 11 Pro -kuoria monelta tunnetulta merkiltä, kuten Urban Armor Gear (UAG), Adidas, Spigen, Tech21, Otterbox ja Krusell. Kuoria on myös saatavilla monessa eri värissä ja erilaisilla kuvioilla, jotta jokainen löytäisi omaan makuun sopivan suojakuoren.

iPhone 11 Pro Suojakotelot

Jos et halua puhelimeesi suojakuorta, meiltä on sataavana myös iPhone 11 Pro -suojakoteloita.
Suojakotelo on erittäin käytännöllinen ja koteloita on saatavana monta erilaista mallia. Näistä suosituin on lompakkokotelo, jossa yhdistyvät kotelon suojaavat ominaisuudet ja lompakon käytännöllisyys. Lompakkokotelossa on korttilokerot ja korttitaskut, jossa säilytät kortit ja käteisen. iPhone 11 Pro -suojakoteloita on saatavana monessa eri värissä ja erityylisinä. Koteloita löytyy myös eri materiaaleista, kuten aidosta nahasta ja keinonahasta, valmistettuina.

Muista suojata iPhone 11 Pro -puhelimesi myös näytönsuojalla. Meillä on paljon erilaisia tarvikkeita puhelimellesi, joten tutustu valikoimaamme SkalHusetilla!

Tuote on lisätty ostoskoriisi