• Ilmainen toimitus alkaen €25
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

Ilmainen toimitus alkaen €25

Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

iPhone 14 Max Kuoret

Tuotetta

iPhone 14 Max Suojakuoret

Suojaa iPhone 14 Max -puhelimesi hienolla ja kestävällä suojakuorella! Applen iPhone 14 Max sisältää samat upeat ominaisuudet kuin iPhone 14, ja se on myös varustettu suuremmalla näytöllä, joka sopii sekä työntekoon, kuvankäsittelyyn että sarjojen ja elokuvien katseluun. Iskunkestävän suojakuoren avulla et vain suojaa puhelinta ikäviltä naarmuilta ja vaurioilta, jotka voivat alentaa sen jälleenmyyntiarvoa, vaan annat sille myös tyylikkään ja persoonallisen ilmeen. Löydä tyyliisi täydellisesti sopiva, edullinen suojakuori iPhone 14 Maxille verkosta osoitteessa SkalHuset.fi!

Puhelimen suojakuoret kaikkiin tyyleihin

Täältä löydät kaikki valikoimassamme olevat iPhone 14 Max -suojakuoret useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä. Ne on valmistettu laadukkaista materiaaleista, kuten TPU:sta, silikonista ja kovamuovista, jotka suojaavat puhelimen takaosaa ja reunoja parhaalla mahdollisella tavalla. Värit vaihtelevat tyylikkäästä valkoisesta, mustasta, beigestä ja harmaasta leikkisään violettiin, punaiseen, pinkkiin, keltaiseen ja siniseen. Jos haluat säilyttää iPhone 14 Maxin alkuperäisen ulkonäön, löydät tietysti myös läpinäkyvät suojakuoret, jotka tuskin näkyvät puhelimesta, mutta silti suojaavat sitä ulkoisilta rasituksilta, jotka voivat aiheuttaa naarmuja, halkeamia ja muita vaurioita. Moniin niistä on suunniteltu myös huomiota herättävä kuviointi ja lisäominaisuuksia, kuten jalustaominaisuus, korttilokerot tai sormirengas. Napsauta suojakuori kiinni puhelimeen, jossa se kiinnittyy napakasti puhelimen takaosaan eikä vaikuta puhelimen käyttökokemukseen. Useat kuoret ovat myös magneettisia, mikä tarkoittaa, että ne voi kiinnittää autossa olevaan telineeseen. Koska iPhone 14 Max tukee langatonta latausta, meillä on myös suojakuoria, jotka mahdollistavat langattoman latauksen, jotta sinun ei tarvitse irrottaa suojakuorta ladatessasi puhelinta. Voit käyttää suodatustyökaluamme helpottaaksesi sopivan suojakuoren löytämistä iPhone 14 Max -puhelimellesi!

Osta fiksuja lisätarvikkeita iPhone 14 Maxille SkalHusetilta

Kestävien ja tyylikkäiden suojakuorien lisäksi tarjoamme myös laajan valikoiman muita käytännöllisiä lisätarvikkeita iPhone 14 Max -puhelimellesi. Suojakuori suojaa puhelimen reunoja ja takaosaa, mutta jotta etuosa olisi suojattu naarmuilta ja halkeamilta, suosittelemme näytönsuojan hankkimista. Tarjoamme näytönsuojia sekä karkaistusta lasista että muovikalvosta, ja ne molemmat kestävät tehokkaasti ulkoista rasitusta, joka voi aiheuttaa naarmuja ja muita vaurioita. Osta ne helposti ja kätevästi verkosta meiltä SkalHusetilta!

Tuotteen suodatin
Lajittele

Tuotteen suodatin

Hinta


Näytä


Väri


Ominaisuudet


Materiaali

Displaying 1 of 1 results
Displaying 1 of 1 results

Lajittele

  • Suositeltava

  • Nimi

  • Hintojen nousu

  • Laskeva hinta

  • Uutiset

  • Varasto

Tuote on lisätty ostoskoriisi