• Ilmainen toimitus alkaen €25
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

Ilmainen toimitus alkaen €25

Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

iPhone 14 Max Näytönsuojat

Tuotetta

iPhone 14 Max Näytönsuojat

Suojaa iPhone 14 Maxin iso näyttö iskunkestävällä ja kosketusherkällä näytönsuojalla. Tarjoamme mobiilitarvikkeita useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä, ja tältä sivulta löydät näytönsuojat esimerkiksi tuotemerkeiltä Spigen, Mocolo, ESR ja ENKAY. Ne on valmistettu joko karkaistusta lasista tai muovikalvosta, joten voit valita tarpeisiisi ja toiveisiisi sopivan vaihtoehdon. Tutustu eri malleihin ja tilaa sopiva näytönsuoja iPhone 14 Maxille meiltä SkalHusetilta!

iPhone Max 14 -puhelimelle suunniteltu näytönsuoja

Vaikka olisit kuinka varovainen matkapuhelimesi kanssa, onnettomuus voi silti yllättää. Saatat pudottaa puhelimen vahingossa lattialle, kun sinulla on kiire, tai heittää sen laukkuun muiden irtonaisten tavaroiden joukkoon. Tämä voi aiheuttaa halkeamia ja vaurioita sekä näyttöön että puhelimen pintaan, mikä vähentää puhelimen jälleenmyyntiarvoa ja vaikuttaa puhelimen käyttökokemukseen. On kuitenkin olemassa tapa vähentää tämän tyyppisten vahinkojen ja vaurioien riskiä – ja se on kestävä näytönsuoja. Näytönsuoja toimii ylimääräisenä suojakerroksena iskuja ja teräviä esineitä vastaan ja auttaa sinua pitämään puhelimen näytön ehjänä ja tyylikkäänä mahdollisimman pitkään.

Osta näytönsuoja iPhone 14 Maxille verkosta

Tältä sivulta löytyvät näytönsuojat on suunniteltu erityisesti Applen iPhone 14 Max -puhelimelle, jossa on suuri, lähes puhelimen reunoihin asti ulottuva näyttö. Näytönsuojat on siksi suunniteltu peittämään koko näytön niin, että ne vaimentavat näyttöön kohdistuvia ulkoisia rasituksia. Näytönsuojat on valmistettu korkealaatuisista, iskunkestävistä materiaaleista, kuten karkaistusta lasista ja muovikalvosta. Molemmat materiaalit ovat riittävän ohuita ja tarjoavat yhtä herkän kosketusnäytön tai sormenjälkitunnistimen kuin tavallisesti. Läpinäkyvä pinta on tuskin näkyvissä näytöllä ja se voidaan varustaa myös esimerkiksi anti-glare-toiminnolla, mikä tarkoittaa, että valo ei heijastu näytöstä. Joissakin malleissa on myös sinivalosuodatin, joka suojaa silmiäsi näytön voimakkaalta valolta. Näytönsuojien lisäksi löydät myös monia muita käytännöllisiä lisätarvikkeita laajasta iPhone 14 Max -tarvikevalikoimastamme. Osta esimerkiksi sopiva suojakuori tai kotelo suojaamaan myös puhelimen takaosaa ja reunoja, tai tilaa pikalaturi saadaksesi puhelimen akun täyteen hetkessä. Meillä on kaikki tarvitsemasi, jotta voit hyödyntää kaikkia iPhone 14 Maxin upeita ominaisuuksia!

Tuotteen suodatin
Lajittele

Tuotteen suodatin

Hinta


Näytä


Tuotetyyppi


Ominaisuudet


Materiaali


Tuotemerkin

Displaying 1 of 1 results
Displaying 1 of 1 results

Lajittele

  • Suositeltava

  • Nimi

  • Hintojen nousu

  • Laskeva hinta

  • Uutiset

  • Varasto

Tuote on lisätty ostoskoriisi