• Ilmainen kirjeen toimitus (Jäljitettävä kirje 2.90€)
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Ilmainen kirjeen toimitus!

 Jäljitettävä kirje 2.90€

iPhone 8 Plus

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

iPhone 8 Plus

iPhone 8 Plus on suosittu malli Applen iPhone-perheessä. Tässä jättiläisessä on 5,5-tuumainen Retina HD -näyttö. Puhelimessa on 7 megapikselin etukamera ja takana 12 megapikselin tuplakamera, jolla voi myös kuvata 4K-videoita. Puhelimen suoritin on Applen A11 Bionic Chip, jonka ansiosta se on paljon nopeampi kuin aikaisemmat mallit ja toimii sujuvammin. Käyttöjärjestelmä on iOS 11. A11-siru tarjoaa pelikokemuksia, joiden et uskonut olevan mahdollisia matkapuhelimella! Muita hyviä ominaisuuksia iPhone 8 Plus -mallissa on langaton lataus, jossa puhelimen ladataan asettamalla latauslevylle, sekä puhelimen IP67 -luokitus, jonka ansiosta se on sekä veden- että pölynkestävä!

iPhone 8 Plus -suojakuori

Puhelimen kuvauksesta voit päätellä, että tämä on puhelin, jota ei halua rikkoa heti kättelyssä. On suositeltavaa aina ostaa erilaisia lisätarvikkeita uudelle puhelimelle, jotta se pysyisi hyvässä kunnossa mahdollisimman kauan. Sinulla tulisi olla näytönsuoja, joka suojaa 5,5-tuumaista suurta näyttöä naarmuilta ja halkeamiselta. Näytönsuoja on helppo vaihtaa uuteen, kun edellinen on alkanut kulua – se on halpa vakuutus näytölle. Suojakuoren avulla suojaat puhelimen takaosaa ja reunoja ja minimoit riskin, että puhelin vahingoittuu pudotessaan. Vaikka ei ole mitään takuita siitä, että puhelin säilyy ehjänä ja ilman naarmuja, kuori ottaa vastaan suurimmat iskut ja minimoi vahingot, mahdollisesti estäen ne kokonaan. Puhelimen suojakuorista on saatavilla useita eri värivaihtoehtoja ja malleja, joten niitä on helppo vaihdella tilanteen ja mielialan mukaan. Suojakuoria on lisäksi saatavana useista eri materiaaleista, kuten kovamuovi ja kumi.

iPhone 8 Plus -suojakotelo

Saatavilla on tietenkin myös muita puhelintarvikkeita, joita voit ostaa uudelle puhelimellesi. Yksi esimerkki on lompakkokotelo. Tämä on erittäin käytännöllinen suojakotelo, sillä voit pitää sekä matkapuhelintasi että lompakkoasi mukanasi yhdessä puhelinlompakossa, jolloin kannettavaa ei ole liikaa. Lisäksi suojakotelo suojaa puhelinta joka puolelta mahdollisten vaurioiden varalta. Myös puhelinkoteloita on saatavilla eri väreissä ja malleissa.

Tuote on lisätty ostoskoriisi