• Ilmainen kirjeen toimitus (Jäljitettävä kirje 2.90€)
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Ilmainen kirjeen toimitus!

 Jäljitettävä kirje 2.90€

iPhone 8

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

IPhone 8 on suursuosion saavuttaneen iPhone 7:n seuraaja. Toisin kuin edeltäjässään, 8:ssa on takalasi, minkä seurauksena puhelin on kokonaan lasia, alumiinikehystä lukuun ottamatta. Puhelin on saatavilla kolmessa eri värissä: tähtiharmaa, hopea ja kulta. Kun iPhone 8 tuli markkinoille, suurin uudistus oli tuki langattomalle lataukselle. Monet olivat kaivanneet tätä aikaisemmissa iPhone-malleissa, joten ominaisuus oli erittäin odotettu parannus.

Uuden True Tone -teknologian ansiosta näytön valkotasapaino mukautuu ympäristön valoon, jotta näytön valaistus olisi miellyttävämpi silmille. Uusi A11 Bionic -suoritin on 70 prosenttia nopeampi kuin edeltäjänsä, ja grafiikka on jopa 30 prosenttia nopeampi. Uusi suoritin pidentää akun käyttöaikaa jopa kaksi tuntia iPhone 7 -malliin verrattuna. Maailman edistynein matkapuhelimien käyttöjärjestelmä iOS on lisäksi entistä parempi ja edistyneempi iPhone 8:ssa ja sen jälkeisissä malleissa.

iPhone 8 Suojakuori

IPhone 8 -suojakuori suojaa puhelintasi kaikissa tilanteissa. Riippumatta siitä, minkä kuoren valitset, puhelimen kuoren tärkein tehtävä on suojata iPhone 8 -puhelintasi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sinun täytyisi valita tylsä suojakuori tai case, joksi sitä myös kutsutaan. Meillä on tietenkin monipuolinen valikoima tyylikkäitä, hauskoja, katu-uskottavia ja siistejä kuoria. Suojakuoret on valmistettu erilaisista materiaaleista, kuten TPU:sta, silikonista ja kovamuovista. Kuoret voivat olla myös nahkaa ja PU-nahkaa. Minkä iPhone 8 -puhelimen kuoren ikinä valitsetkin, tiedämme, että olet tyytyväinen siihen kuoreen, jonka laitat puhelimeesi!

iPhone 8 Suojakotelo

Jos sen sijaan etsit iPhone 8 -suojakoteloa, on meillä lukuisia eri vaihtoehtoja. Meiltä löydät tavalliset iPhone 8 -kotelot, kuten myös lompakkokotelot, puhelinlompakot, puhelinlaukut, wallet caset, coverit, tai millaisen kotelon ikinä haluatkaan. Juuri iPhone 8 -lompakkokotelot ovat suosittuja koteloita. Niissä voit säilyttää tärkeimpiä korttejasi, joten voit jättää lompakon kotiin. Löydät meiltä myös suojakoteloita irrotettavilla kuorilla, jotka ovat myös suosittuja. Osta esimerkiksi aidosta nahasta tai PU-nahasta valmistettu suojakotelo. Puhelinkotelomme on valmistettu useista eri materiaaleista, ja niitä on saatavilla useissa eri väreissä ja malleissa, sekä eri valmistajilta.

Jos tilaat ennen klo 16.00, lähetämme iPhone 8 -puhelintarvikkeet saman päivän aikana. Toimitus on tietenkin maksuton! Toivomme, että löydät juuri sinulle sopivan iPhone 8 -lisätarvikkeen!

Tuote on lisätty ostoskoriisi