Posti vain 4€
 PostNord-kirjetoimitus vain 3€
 Saat aina avokaupan 90 päivän ajan  
​​ Nopeat toimitukset Ruotsissa sijaitsevasta varastostamme Toimitus alkaen

 Posti vain 4€
          

 

iPhone 8 Suojakotelot

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

iPhone 8 Suojakotelot

iPhone 8 -puhelimen suojakotelot ovat hyvä tapa suojata puhelintasi. Sen lisäksi, että kotelo suojaa, se on usein käytännöllisin tarvike puhelimellesi. Suuren iPhone 8 -suojakotelovalikoimamme ansiosta uskomme, että löydät juuri sinulle sopivimman tuotteen. Suosituimpia suojakoteloita ovat lompakkomalliset kotelot, joihin mahtuu sekä kortteja että seteleitä. On olemassa myös vielä isompia suojakoteloita, joissa on tilaa jopa kolikoille. iPhone 8 -puhelinten suojakoteloita on useita erilaisia, erivärisiä ja eri materiaaleista valmistettuina. Valikoimastamme löydät suojakoteloita, jotka ovat aitoa nahkaa ja PU-nahkaa. Itse kiinnikkeet, joihin puhelin kiinnittyy, on usein valmistettu TPU:sta tai kovamuovista.

Suojakuorivalikoimamme on laaja ja vaihtoehtoja on useissa eri väreissä, kuten musta, vaaleanruskea, punainen, ruusukulta, kulta ja monta muuta upeaa väriä. Koteloita löytyy myös kuvioiduilla ja yksivärisillä kuoseilla. Jos et halua korttitaskullista suojakoteloa, löydät valikoimastamme myös ilman korttitaskuja olevia suojakoteloita. Taskuja ei tietenkään tarvitse käyttää, mutta ei kai niistä haittaa ole, varsinkin jos muutatkin mielesi.

Valikoimamme suojakotelot ovat tunnetuilta merkeiltä, kuten Otterbox, Qialino, Rock, Nillkin, Dux Ducis ja CaseMe, vain muutamia mainitaksemme. Meiltä löytyy myös no name -koteloita, jotka toimivat vähintään yhtä hyvin. Valikoimastamme löytyy koteloita eri hintaryhmistä, joten löydät varmasti tarvettasi vastaavan suojakotelon. Toivomme ja uskomme, että löydät tarvitsemasi meiltä SkalHusetilta!

 

Tuote on lisätty ostoskoriisi