Posti vain 4€
 PostNord-kirjetoimitus vain 3€
 Saat aina avokaupan 90 päivän ajan  
​​ Nopeat toimitukset Ruotsissa sijaitsevasta varastostamme Toimitus alkaen

 Posti vain 4€
          

 

iPhone Xr Muut lisätarvikkeet

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

SkalHuset.se har i många år arbetat med tillbehör till Apples produkter och har idag ett stort sortiment av olika tillbehör. Tillbehör kan vara allt från kablar, adaptrar, trådlösa hörlurar till laddningsstationer. När man köpt en ny iPhone Xr så kan behovet att skaffa extra tillbehör utöver original produkterna som medföljer ofta krypa på. Vänligen kolla in vårt sortiment på SkalHuset.se för att hitta det du söker!

SkalHuset.se har ett brett sortiment av artiklar och olika typer av tillbehör. Det finns exempelvis en hel del olika hörlurar till smartphones från varumärken som Urbanista, Ifrogz, Defunc, JVC, Jays, XQISIT, Skullcandy, Philips, Sony och Apple. Det finns hörlurar som är trådlösa och vanliga klassiska hörlurar som har sladd. Något som vuxit den senaste tiden är de trådlösa hörlurarna, framför allt för deras bekvämlighet och enkelhet. Användarna slipper en sladd som trasslar in sig i allt och snurrar ihop sig i byxfickan. Om man klarar av att hantera trasslet och kabel så finns en uppsjö av hörlurar med kabel. Det finns verkligen något för alla smaker. 

En annan produkt som är populär i vårt sortiment är trådlösa laddare. Idag finns det så pass smarta mobilladdare som inte kräver någon specifik anslutning förutom ett vanligt eluttag. Man laddar sedan sin iPhone Xr genom att lägga telefonen på laddningsplattan. En otroligt smidig uppfinning för den som gärna slipper laddare med sladd och önskar en mer flexibel laddare. De trådlösa laddarna finns i olika utföranden och från olika varumärken som exempelvis Spigen, Xtorm, Twelve South Power, XQISIT, Sandberg, Smartline, Baseus och Usams för att nämna ett gäng populära trådlösa laddare. 

Vi vet också hur lätt det är att slarva bort kablar och sladdar i vardagskaoset. Därför har vi ett stort utbud av olika kablar till iPhone Xr. Det finns lightning till type-C kablar, lightningkablar, universala USB-A kablar och massor av andra olika typer av sladdar till iPhone. Om du har frågor om en viss produkt eller behöver experttips är du välkommen att kontakta vår kundtjänst via chatt, Facebook Messenger eller via mail på support@skalhuset.se. Vi besvarar gärna dina frågor och önskemål. Om du i nästa steg lägger en beställning innan 16:00 en vardag så packar vi och skickar din order samma dag. Du har även 90 dagars öppet köp på din beställning och den gäller ifall förpackningen ej är öppnad eller trasig. Vi tror även på att ha låga och ärliga kostnader för produkterna.

Varmt välkommen till oss på SkalHuset.se!

Tuote on lisätty ostoskoriisi