• Toimitus alkaen 1.90 €
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Toimitus alkaen 1.90 €

 Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

iPhone Xs Max

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

Applen uusin puhelinmalli iPhone XS Max on nyt markkinoilla. Tässä puhelimessa yhdistyy upea design ja loistava tekniikka. Sekä etu- että takapuoli on valmistettu lasista ja itse kehys on ruostumatonta terästä. Puhelin on saatavana 64, 256 ja 512 Gt versiona, joten tallennustilaa riittää. XS Maxin näyttö on kooltaan 6,5 tuumaa, varustettu 1242 x 2688 pikselin resoluutiolla sekä 4 Gt:n keskusmuistilla.

Tunnistat useimmat toiminnot, jos sinulla on ollut aiempia iPhone-puhelimia ja iOS 12 -käyttöjärjestelmä on sinulle tuttu. Takapuolelta löytyy 12 megapikselin kamera ja etupuolen kameran tarkkuus on 7 megapikseliä, joten saat napsittua parempia kuvia ja kuvattua videoita. Puhelin on vedenkestävä aina 2 metriin saakka.
 

iPhone XS Max Suojakuoret


Valitettavasti vahinkoja sattuu. Varsinkin puhelimille. Ilman suojakuorta vahinko saattaa olla katastrofaalinen, joten kannattaa suojata iPhone ajoissa juuri XS Maxille tehdyllä suojakuorella. iPhone XS Max -kuoria on saatavana useita erilaisia, joten löydät varmasti jotain itsellesi sopivaa, joka suojaa naarmuilta ja putoamisilta. Meiltä SkalHusetilta löydät varmasti etsimäsi, joka miellyttää sekä sinua että suojaa puhelintasi!
 

iPhone XS Max Suojakotelot


Jos haluat suojata puhelimesi, valikoimastamme löytyy runsaasti erilaisia puhelimen kuoria, joista valita sopivin iPhone XS Max -puhelimellesi. Ja jos pelkkä kuori ei riitä, valikoimastamme löytyy esimerkiksi lompakkomallisia suojakoteloita, joissa kulkee puhelimen lisäksi mukana myös salikortti tai vaikka pankkikortti. SkalHusetin verkkokaupasta löydät varmasti puhelimeesi sopivan suojakuoren, joka miellyttää myös silmää. Hanki kuoret tai suojaa iPhone XS Max -puhelimellesi vaikka saman tien!

Puhelinten kuorien ja koteloiden lisäksi valikoimastamme löytyy paljon muitakin iPhone XS Max -yhteensopivia tuotteita. Suojakuori tai suojakotelo suojaa varmasti itse puhelinta, mutta näytönsuojakin kannattaisi hankkia ja asentaa.

Meiltä SkalHusetilta löydät kaikki mieleesi juolahtavat puhelintarvikkeet, jotta puhelimesi käyttö olisi mahdollisimman vaivatonta. Tutustu valikoimaamme ja tilaa tarvitsemasi tarvikkeet uudelle iPhone XS Max -puhelimellesi. SkalHuset tarjoaa ilmaiset toimituskulut ja nopean toimituksen - tilaa ennen klo 16.00 ja lähetyksesi postitetaan vielä samana päivänä. Hanki puhelintarvikkeesi vaikka saman tien!

Tuote on lisätty ostoskoriisi