• Ilmainen kirjeen toimitus (Jäljitettävä kirje 2.90€)
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Ilmainen kirjeen toimitus!

 Jäljitettävä kirje 2.90€

Motorola

Lenovo on kiinalainen yritys, jonka useimmat ihmiset yhdistävät tietokoneisiin. He ovat kuitenkin kehittäneet ja valmistaneet myös useita älypuhelimia. Tältä sivustolta löydät Lenovon kuoret, kotelot ja lompakkokotelot. Napsauttamalla Lenovon eri malleja pääset selaamaan kyseisiin puhelimiin sopivia tuotteita. Vuonna 2012 Kiinassa valmistui yrityksen suuri tehdas, joka tulisi keskittymään kokonaan matkapuhelimien valmistukseen. Näiden puhelimien suosio kasvoi räjähdysmäisesti Kiinan markkinoilla, ja pian ne alkoivat kilpailla suurten puhelinjättien, Samsungin ja Applen, kanssa. Kun Lenovo osti Motorolan vuonna 2014, he jatkoivat puhelimien kehittämistä ja valmistamista saman tuotemerkin alla samanaikaisesti oman puhelinmerkin kanssa. Motorola oli aiemmin Googlen omistuksessa, ja he kehittivät silloin omia matkapuhelimiaan, muun muassa Moto-nimen alla. Vuonna 2016 päätettiin, että kaikki Lenovon puhelimet voivat myös käyttää nimeä Moto. Moto-nimen alla on periaatteessa siis kolme erityyppistä matkapuhelinta, jotka ovat Moto E, Moto G ja Moto Z. Mallien väliset erot näkyvät sekä hinnoittelussa että laitteistossa.

Moto E -puhelimet ovat edullisimpia, lippulaivapuhelimet kuuluvat Moto Z -kategoriaan, ja Moto G löytyy tästä välistä. SkalHuset on koonnut kaikki Lenovon lisätarvikkeet, kuoret ja puhelinlompakot tälle sivulle. Meiltä löydät muun muassa karkaistusta lasista valmistetut näytönsuojat Lenovolle. Panssarilasi sopii täydellisesti sinulle, jolla on Moto G5 tai vastaava malli, ja haluat näytölle varman suojan naarmujen ja mahdollisten vahinkojen varalta. Löydät täältä myös käytännöllisiä lompakoita matkapuhelimellesi – erinomainen vaihtoehto tavalliselle suurelle lompakolle, joka vie paljon tilaa taskussa. Lenovo-puhelinkotelon etuna on se, että se näyttää tyylikkäältä ja samalla suojaa puhelinta, jos satut pudottamaan sen. Tietenkin löydät myös tavallisia edullisia suojakuoria Lenovolle. On suorastaan typerää jättää puhelin täysin suojaamatta.

Suojakuori varmistaa, että puhelin ei vaurioidu pahasti pudotessaan, vaikka kuori olisikin edullinen. Me kaikki tiedämme, miten helppoa matkapuhelimen pudottaminen on – sitä sattuu kaikille. Tutustu Lenovon eri malleihin nähdäksesi tarkalleen, mitä lisätarvikkeita me tarjoamme. Etsit sitten Lenovollesi lompakkokotelo tai edullinen ja yksinkertainen suojakuori, löydät sen täältä SkalHusetilta. Olemme koonneet sivuillemme suojakuoria ja lisätarvikkeita kaikille mahdollisille matkapuhelimille, ja sen lisäksi tarjoamme sinulle myös maksuttoman toimituksen tehdessäsi ostoksia meillä!

Tuote on lisätty ostoskoriisi