• Toimitus alkaen 1.90 €
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Toimitus alkaen 1.90 €

 Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

Samsung

 

Samsung, joka tarkoittaa koreaksi "kolme tähteä", on nykyään maailman suurin matkapuhelinten valmistaja. Puhelimien lisäksi he vaikuttavat myös monilla muilla aloilla ja ovat myös niissä maailman johtavia.

 

Merkin laajasta valikoimasta löytyy aina jokaiselle sopiva matkapuhelin. Hieman edullisemmista matkapuhelimista aina premium-malleihin, kuten Samsung Galaxy Note 8  ja Samsung Galaxy S8. Samsungin Galaxy- ja Note-sarjat ovat juuri ne tuotantolinjat, jotka ovat nostaneet yrityksen matkapuhelinvalmistajien huipulle. Jos etsit puhelintarvikkeita jommalle kummalle näistä puhelimista, olet saapunut oikeaan paikkaan!

 

Matkapuhelin on enemmän kuin pelkkä laite puheluiden soittamista varten, se on kenties jopa sinun eniten käyttämäsi esine, jonka omistat. Siksi on hyvä, jos suojaat sitä kuorella, kotelolla tai näytönsuojalla. Tai näiden yhdistelmällä. Monet hankkivat lisäksi ainakin kaksi laturia, jotka löydät tietenkin laajasta puhelintarvikkeiden valikoimastamme. Olemme vakuuttuneita siitä, että löydät mieleisen vaihtoehdon lukuisien Samsung-suojakuorien ja Samsung-suojakoteloiden joukosta. Jos et löydä etsimääsi, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse tai puhelimitse. Me autamme sinua!

 

Täältä löydät puhelimen kuoria ja puhelinkoteloita edullisesti. Meillä on lisävarusteita Galaxy S7-, Galaxy S6-, S7 Edge- ja S6 Edge -puhelimille sekä monille muille malleille, kuten J3 2106, J5 2016, A3 2016, A5 2016, A7 2016 ja A9 2016. SkalHuset.fi-sivustolta löydät myös edulliset kuoret, kotelot, näytönsuojat, laturit, johdot sekä autotelineet useille eri malleille, merkeille ja valmistajille. Meiltä löydät juuri sinun matkapuhelimeesi sopivat puhelintarvikkeet.

 

Jos et jostakin syystä löydä sitä tiettyä lisävarustetta, joka sinulta puuttuu, onpa se sitten kuori tai kotelo, ota meihin yhteyttä. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme aina juuri se tuote, mitä he etsivät.  

Löydät meiltä kattavan valikoiman lisävarusteita Samsung Galaxy A5 2017- ja Samsung Galaxy A3 2017 -puhelimille. Osta näiden mallien kuoret ja -kotelot jo tänään. Jos suunnittelet ostavasi jonkin näistä malleista, puhelimen suoja on ihanteellinen hankinta. Saat suojan paikoilleen ennen kuin puhelin on kädessäsi, ja se on suojattu heti alusta lähtien. 

 

Samsung Galaxy Note 8 Suojakuori

 

Samsung julkaisi Galaxy Note 8:n syksyllä 2017. Varmista, että ostat suojan uudelle Note 8:llesi, ennen kuin otat sen käyttöösi. Toivomme, että löydät juuri sinun silmäterällesi sopivan vaihtoehdon lukuisien erilaisten puhelimen suojakuorien ja -koteloiden joukosta.

Lähetämme kaikki arkipäivisin ennen klo 16.00 saapuvat tilaukset jo samana päivän aikana. SkalHusetilla tilauksellasi on aina maksuton toimitus. 

 

Lämpimästi tervetuloa. Toivottavasti viihdyt asiakkaanamme SkalHuset.fi-sivustolla!

Tuote on lisätty ostoskoriisi