• PostNord kirje 2€ (toimitusta seurataan alkaen 4 €)
  • Nopeat toimitukset
  • Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

PostNord Kirje 2€

 Jäljitettävä kirje 4€

Samsung Galaxy A52 5G Kuoret

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

Samsung Galaxy A52 ja A52 5G Suojakuoret

Samsung Galaxy A52 ja A52 5G -puhelimen suojakuorien valikoimastamme löytyy jotakin jokaiselle. Täältä löydät erilaiset suojakuoret monessa eri materiaalissa, värissä ja hintaluokassa. Galaxy A52 ja A52 5G on puhelin, joka sopii useimmille, ja sen erinomaiset kameraominaisuudet ovat monen käyttäjän arvostamia. Puhelimessa on myös hyvä akku, joka pitää sinut yhdistettynä pitkään ja korkearesoluutioinen näyttö, jossa on terävät kontrastit, minkä lisäksi puhelin on suojattu pölyltä ja kosteudelta. Jos sinulla on Galaxy A52 ja A52 5G, on tietenkin suositeltavaa, että panostat tyylikkääseen suojakuoreen, joka suojaa puhelintasi naarmuilta ja iskuilta.

Löydä uusi suojakuori Galaxy A52 ja A52 5G -puhelimellesi osoitteesta SkalHuset.fi

Meiltä löydät laajan valikoiman kestäviä ja tyylikkäitä suojakuoria puhelimeesi. Suojakuoren pääasiallinen toiminto on tietenkin suojata puhelimen takaosaa ja reunoja naarmuilta ja iskuilta, mutta suojakuorella voi myös olla muita ominaisuuksia, kuten magneettinen korttitasku ja langattoman latauksen tuki, joka mahdollistaa langattoman latauksen, vaikka puhelin on suojattu suojakuorella. Ethän unohda, että suojakuoren avulla voit lisätä puhelimeesi myös persoonallista tuntua. Suojakuoria on nimittäin saatavana eri materiaaleista, eri tyylisinä ja useina värivaihtoehtoina. Samsung Galaxy A52 ja A52 5G on tyylikäs puhelin ja sitä sopii näyttää, joten voit myös valita yksivärisen tai läpinäkyvän suojakuoren TPU-materiaalista tai kovamuovista. Halutessasi valikoimastamme löytyy myös paljon värikkäitä ja kuviollisia, näyttäviä ja energisiä silikonikuoria monessa eri värissä ja erilaisilla kuvioilla. Jos tyylisi on klassisempi, meiltä on saatavana myös elegantteja nahkakuoria, jotka ovat aitoa nahkaa. Nahkakuori on aina klassinen ja tyylikäs valinta. Muista, että suojakuori suojaa vain puhelimen takaosaa ja sen reunoja. Jos haluat suojata puhelimen haurasta näyttöä, suosittelemme, että tilaat myös kestävän ja suojaavan näytönsuojan.

Tilaa suojakuori helposti verkosta jo tänään

Suojaa A52 ja A52 5G arjen vahingoilta ja kulumiselta tyylikkäällä ja kestävällä suojakuorella, jonka löydät tietenkin osoitteesta SkalHuset.fi. Verkkokaupastamme löydät paljon eri värisiä ja tyylisiä suojakuoria. Pyrimme jatkuvasti täydentämään valikoimaamme. Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai tilauksestasi, olet aina tervetullut olemaan meihin yhteydessä. Tavoitat asiakaspalvelumme esimerkiksi verkkosivuilla olevan chatin kautta. Voit tietenkin myös soittaa meille tai lähettää sähköpostia, jos jokin askarruttaa. Tervetuloa SkalHuset.fi:lle!

Tuote on lisätty ostoskoriisi