• PostNord kirje 2€ (toimitusta seurataan alkaen 4 €)
  • Nopeat toimitukset Ruotsin varastostamme
  • Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

 PostNord Kirje 2€

 Posti vain 4€

Samsung Galaxy S20 Plus - Laturi - Adapterit - Kaapelit

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

Täysin uusi ja monella uudella päivityksellä – Samsung Galaxy s20 tekee vaikutuksen mullistavalla kamerateknologiallaan, uskomattomalla suorituskyvyllään ja 5G-valmiudellaan. Puhelin on saanut merkittävän uudistuksen uuden ja päivitetyn ohjelmiston, 108 megapikselin kameran sekä 100x zoomin myötä. Kysymys kuuluukin, onko tämä vain matkapuhelin vai pitkälle kehittynyt tietokone, jossa on sisäinen ammattilaistason kamera? Jos olet Samsung Galaxy s20 plus -puhelimen onnellinen omistaja, meillä on myös paljon käteviä lisätarvikkeita, jotka tekevät arjesta helpompaa ja maksimoivat puhelimen erinomaiset ominaisuudet. Samsung Galaxy s20 plus -puhelimen muita lisätarvikkeita ovat esimerkiksi tyylikkäät Kuoret ja Kotelot, latausasemat, kuulokkeet, kamerajalustat ja kaapelit.

Samsung Galaxy s20 plus on kiistämättä arvokas laite. Hintaan sisältyy tietenkin roppakaupalla erinomaisia toimintoja ominaisuuksia, viimeisintä teknologiaa ja muotoilua, mutta hinta on kuitenkin korkea. Haluat todennäköisesti suojata uuden puhelimesi, jotta se ei hajoa ensimmäisten päivien aikana, jos puhelin sattuisi lipsahtamaan kädestä. Suosittelemme siksi hankkimaan kestävän näytönsuojan sekä suojakotelon tai -kuoren, joka pitää puhelimesi paremmassa kunnossa vahingon sattuessa. Tämän lisäksi löydät meiltä myös trendikkäitä ja käytännöllisiä korttilokeroita, jotka on helppo kiinnittää puhelimen kuoreen tai suojakoteloon, ja näin pidät myös pankkikortit tai ajokortin mukanasi.

Parasta äänentoistoa Samsung Galaxy s20:n muiden lisätarvikkeiden avulla

Jotta voit nauttia puhelimesi upeasta kirkkaudesta ja valosta, haluat varmasti katsoa elokuvia ja sarjoja puhelimellasi. Mutta varmista myös, että saat parhaan äänentoiston hyvän kuvanlaadun lisäksi – hanki siis hyvät kuulokkeet puhelimesi pariksi! SkalHuset.fi tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman erilaisia kuulokkeita Samsungille, kuten langattomat in-ear-kuulokkeet JVC:ltä tai Skullcandylta. Tietenkin tarjoamme myös huippusuositut Jaysin a-Seven on-ear-kuulokkeet, jotka ovat täydelliset meluisaan ympäristöön, kuten kuntosalille tai lennolle. Kun tilaa Jaysin langattomat in-ear-kuulokkeet, saat niiden mukana myös kätevän latauskotelon. Kun pidät taukoa musiikin kuuntelusta, voit vain asettaa kuulokkeet koteloon, jolloin ne latautuvat automaattisesti. Täysin ladatut kuulokkeet selviävät helposti koko matkan Atlantin yli. 

Latureista puheen ollen, Samsung Galaxy s20 plus -lisätarvikkeiden joukosta löytyy myös laaja valikoima latausasemia. Oletko kyllästynyt sekaisin meneviin johtoihin ja kaapeleihin? Harkitse silloin tyylikkäiden latausasemien hankintaa! Nämä latausasemat on helppo liittää seinäpistokkeeseen ja sitten asetat vain puhelimen lataustasolle, jolloin lataus alkaa automaattisesti. Inspiroidu trendikkäistä tyyleistä, kuten marmorista, tai kokeile klassista harmaata tai mustaa.

Tuote on lisätty ostoskoriisi