Posti vain 4€
 PostNord-kirjetoimitus vain 3€
 Saat aina avokaupan 90 päivän ajan  
​​ Nopeat toimitukset Ruotsissa sijaitsevasta varastostamme Toimitus alkaen

 Posti vain 4€
          

 

Samsung Galaxy Tab A 10.1 2019 T510 T515 Näytönsuojat

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

Idag har tekniken blivit en stor del av nästan alla människors vardag och att äga en surfplatta är någonting som många idag gör. Vi på SkalHuset.se vet att många vill skydda sina tekniska produkter så gott det går för att slippa de höga onödiga kostnaderna som kan uppstå om dessa produkter går sönder. Äger du en Samsung Galaxy Tab A 10.1 och vill skydda den så gott det går erbjuder vi på denna sida allt från skal, till fodral och skärmskydd som i denna text ska beskrivas lite närmare. 

På SkalHuset.se erbjuder vi skyddsfilm från en rad olika varumärken såsom Hat Prince, ZAGG, Copter och Samsung själva. Ett skärmskydd är en skyddsfilm som antingen är gjord av härdat glas eller mjukplast och till din Samsung Galaxy TAB A 10.1 kan du här på SkalHuset.se välja fritt bland både plastfilm och härdat glas för att få precis det skydd du vill ha. 

En plastfilm är precis som det låter en skyddsfilm gjord av plast, närmare bestämt en ganska tunn plastremsa. En tunn plastremsa kanske inte låter så mycket för världen men skyddar din Samsung Galaxy Tab A 10.1 förvånansvärt bra mot mindre repor och sprickor som av olika anledningar kan drabba din surfplatta. 

Ett skärmskydd gjort av härdat glas är istället som ett extraglas man sätter på surfplattans eget glas. Detta är lite tåligare än plastfilmen och kan skydda din Samsung Galaxy Tab A 10.1 mot lite större repor och sprickor. Vet du med dig att du är en olycksdrabbad person gällande materiella ting så rekommenderar vi på SkalHuset.se att du väljer någon av våra skärmskydd som är gjort av härdat glas. 

Ett beslut gällande vilken sorts skyddsfilm man ska välja till sin Samsung Galaxy Tab A 10.1 kan vara svårt att fatta och vi rekommenderar dig därför att kontakta oss på support@skalhuset.se, i chatten på hemsidan eller på Facebook Messenger vid eventuella frågor eller funderingar. Vi vill att ditt besök på SkalHuset.se ska kännas tryggt och att du får just det skärmskydd som passar dig och dina behov bäst. Vi hjälper dig gladeligen genom din köpprocess så att din upplevelse på vår hemsida blir så bra som möjligt. Skulle du dock känna att du beställt fel skärmskydd till din Samsung Galaxy Tab A 10.1 men inte öppnat förpackningen än har du alltid 90 dagars öppet köp. Detta förutsatt att produkten är hel och som sagt att förpackningen är obruten. 

Ta hand om din Samsung Galaxy Tab A 10.1 och slipp onödiga kostnader på grund av slitage eller sprickor i skärmen som en skyddsfilm hade kunnat förhindra. Vi vill hjälpa dig hålla din surfplatta hel och i bra skick så länge som möjligt. Välkommen att handla skärmskydd hos oss här på SkalHuset.se!

Tuote on lisätty ostoskoriisi