• Ilmainen kirjeen toimitus (Jäljitettävä kirje 2.90€)
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Ilmainen kirjeen toimitus!

 Jäljitettävä kirje 2.90€

Samsung Galaxy Tab A 10.1 2019 T510 T515 Näytönsuojat

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

Tekniikasta on tänä päivänä tullut iso osa lähes kaikkien ihmisten arkea, ja monet omistavat nykyään tabletin. Me SkalHuset.fi-sivustolla tiedämme, että monet haluavat suojata teknisiä laitteitaan mahdollisimman hyvin välttääkseen ne korkeat tarpeettomat kustannukset, joita voi syntyä näiden laitteiden rikkoutuessa. Jos omistat Samsung Galaxy Tab A 10.1 -tabletin ja haluat suojata sitä parhaalla mahdollisella tavalla, sivustollamme on tarjolla niin Kuoret, Kotelot kuin näytönsuojatkin, joita kuvailemme tässä tekstissä hieman tarkemmin. 

Tarjoamme SkalHuset.fi-sivustolla suojakalvoja useilta eri tuotemerkeiltä, kuten esimerkiksi Hat Prince, ZAGG, Copter ja Samsung. Näytönsuoja on suojakalvo, joka on valmistettu joko karkaistusta lasista tai pehmeästä muovista. Täällä SkalHuset.fi-sivustolla voit vapaasti valita Samsung Galaxy TAB A 10.1 -tablettiisi näytönsuojan joko muovikalvosta tai karkaistusta lasista saadaksesi juuri haluamasi suojan. 

Muovikalvo on nimensä mukaan muovista valmistettu suojakalvo, eli tarkemmin sanottuna melko ohut muoviliuska. Ohut muoviliuska ei ehkä kuulosta kovin kummoiselta, mutta se suojaa Samsung Galaxy Tab A 10.1 -tablettiasi hämmästyttävän hyvin pieniltä naarmuilta ja säröiltä, joita voi ilmaantua tablettiisi eri syistä. 

Karkaistusta lasista valmistettu näytönsuoja on puolestaan kuin ylimääräinen lasi, joka laitetaan tabletin oman näyttölasin päälle. Tämä suojalasi on vähän kestävämpi kuin muovikalvo, ja se voi suojata Samsung Galaxy Tab A 10.1 -tablettiasi hieman suuremmilta naarmuilta ja halkeamilta. Jos tiedät olevasi onnettomuuksille altis erilaisten esineiden kanssa, me SkalHuset.fi-sivustolla suosittelemme valitsemaan karkaistusta lasista valmistetun näytönsuojan. 

Voi olla vaikeaa päättää, minkä tyyppisen suojakalvon Samsung Galaxy Tab A 10.1 -tablettiisi hankkisit. Sen vuoksi suosittelemme ottamaan meihin yhteyttä osoitteeseen support@skalhuset.fi, verkkosivujemme chatin kautta tai Facebook Messengerillä, jos sinulla on kysyttävää tai muita huolenaiheita. Haluamme, että vierailusi SkalHuset.fi-sivustolla tuntuu turvalliselta, ja että saat juuri sinulle ja tarpeisiisi parhaiten sopivan näytönsuojan. Autamme mielellämme ostostesi kanssa, jotta kokemuksesi verkkosivustollamme olisi mahdollisimman hyvä. Jos sinusta kuitenkin tuntuu siltä, että tilasit väärän näytönsuojan Samsung Galaxy Tab A 10.1 -tablettiisi, mutta et vielä ehtinyt avaamaan pakettia, sinulla on aina 90 päivän avokauppa. Tämä edellyttää sitä, että tuote on ehjä, ja pakkaus on avaamaton, kuten aikaisemmin mainitsimme. 

Pidä huolta Samsung Galaxy Tab A 10.1 -tabletistasi ja vältä tarpeettomat kustannukset, jotka aiheutuvat näytön kulumisesta tai halkeamista, jotka olisit voinut estää suojakalvon avulla. Haluamme auttaa sinua pitämään tablettisi ehjänä ja moitteettomassa kunnossa mahdollisimman kauan. Tervetuloa ostamaan uusi näytönsuoja meiltä täältä SkalHuset.fi-sivustolta!

Tuote on lisätty ostoskoriisi