• Ilmainen kirjeen toimitus (Jäljitettävä kirje 2.90€)
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Ilmainen kirjeen toimitus!

 Jäljitettävä kirje 2.90€

Ciel by Cyrill
Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Se sopii

  • Lähellä

Ciel by Cyrill

Ciel by Cyrill on tunnetun kuorivalmistaja Spigenin tytäryhtiö. Tuotteet ovat siksi yhtä korkealaatuisia ja suojaavat puhelintasi lähes yhtä hyvin kuin Spigenin aidot puhelimen kuoret. Suurin ero on siinä, että Ciel by Cyrill -merkkisten kuorien designit ovat elegantimpia, joukkoon mahtuu muun muassa marmori- ja kukkakuoseja - heille, jotka haluavat personoida puhelimensa kunnolla. Spigen perusti tytäryhtiönsä, koska he haluavat palvella asiakkaita eri kohderyhmissä, jotta jokainen löytäisi itselleen sopivimman puhelimen suojakuoren.

Tyylikäs Ciel by Cyrill -puhelimen suojakuori suojaa puhelintasi lialta, iskuilta, naarmuilta ja pieniltä putoamisilta ja toimii samalla tyylikkäänä asusteena. Kuoria on saatavana useita eri designeja, joista useimmat ovat aika eläväisiä - kuten glitter- tai marmorikuosi - mutta saatavilla on myös hillitympiä kuoria, siisteillä ja minimalistisesti värjätyillä kehyksillä ja mustalla takaosalla. Kaikki Ciel by Cyrill -puhelimen kuoret on valmistettu kovamuovista ja/tai TPU:sta ja ovat yhteensopivia langattoman latauksen kanssa.

Meiltä SkalHusetilta löydät kuoret myös Ciel by Cyrill -merkkiset kuoret AirPods Pro -kuulokkeisiisi. Näitä kuoria on saatavana eri designeilla, joten voit valita värikkään kukkakuosin tai hillitymmän yksivärisen kuosin. Kaikissa Ciel by Cyrillin AirPod -kuorissa on käytännöllinen karbiinihaka, jonka avulla saat kiinnitettyä kuulokkeesi vyölenkkiin tai laukkuun, joten tiedät aina, missä kuulokkeesi ovat. Ciel by Cyrill AirPods -kuulokkeiden kuoret on kaikki valmistettu pehmeästä silikonista, mikä tekee niistä helpot kiinnittää tai poistaa kuulokkeista, mikä auttaa etenkin, jos haluat vaihdella kuoria muun asukokonaisuutesi mukaisesti. Kaikki Ciel by Cyrill AirPods -kuoret ovat yhteensopivia langattoman latauksen kanssa.

Nykypäivänä lähes kaikki ihmiset käyttävät erilaisia teknisiä laitteita. Me SkalHusetilla tiedämme, että haluat suojata ja pitää huolta laitteistasi. Siksi olemmekin ottaneet myyntiin erilaisia tarvikkeita, jotta löytäisit tarvitsemasi. Olipa kyse sitten suojakuoresta puhelimeen tai näytönsuojasta tablettiin, voimme varmasti palvella sinua. Luonnollisesti saat ostoksellesi 14 päivän täyden peruutusoikeuden sekä 90 päivän avokaupan, jos et ole tyytyväinen ostokseesi.

Tuote on lisätty ostoskoriisi