• Ilmainen kirjeen toimitus (Jäljitettävä kirje 2.90€)
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Ilmainen kirjeen toimitus!

 Jäljitettävä kirje 2.90€

Twelve South
Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Se sopii

  • Lähellä

 

Tietoa yrityksestä

Pieni yritys suurella tunteella! Twelve South on valmistanut vuodesta 2009 alkaen tuotteita ainoastaan Applen puhelimille, tableteille, tietokoneille ja tarvikkeille. 

Yritys on kasvanut hyvin suunniteltujen, modernien ja innovatiivisten tuotteidensa ansiosta. Yritys sijaitsee South Carolinassa, Amerikassa. Yrityksellä on Amerikassa noin 20 työntekijää, joista valtaosa on ollut mukana perustamisesta lähtien. Yrityksen luo tuotteita samalla muotoilukielellä ja laadukkuudella kuin Applen omat tuotteet valmistetaan. Tuotteet ovat usein aitoa nahkaa ja muita hyvin valittuja materiaaleja.

 

 

Tietoa tuotteista

Tuotteita on saatavana ympäri maailman, yli 50 maassa. Tuotteet koostuvat pääosin suojakoteloista ja nahkaisista suojista iPhone- ja Macbook-tuotteille, mutta tuotteisiin kuuluu myös langattomia ääniadaptereita ja langattomasti ladattavia valokuvakehyksiä. Yritys valmistaa lisäksi tarvikkeita Apple Watch- ja Apple Pencil -tuotteille.

Laadukkaita tuotteita kaikille! Tuotteiden istuvuus ja viimeistely ovat huippuunsa hiottuja. Jopa Forbes-lehti otti kantaa vuonna 2012 Twelve Southin tuotteiden minimalismiin ja uskomattomaan laatuun. Se johti pitkässä juoksussa siihen, että Apple halusi ostaa koko yrityksen.

Tuotevalikoima sisältää lisäksi fantastisen valokuvakehyksen PowerPicin, joka on saatavana langattomalla latauksella valkoisen tai mustan värisenä sekä BookBook iPad -kotelon kahdella kiinteällä asennolla, joista toinen soveltuu videoiden katseluun ja toinen luovaan työhön Apple Pencilin avulla. Suojakotelo on suunniteltu näyttämään vanhalta nahkakantiselta kirjalta, mikä luo upean retrovaikutelman, ja sisäpuolen mikrokuitu suojaa iPad-laitettasi kolhuilta ja muilta vahingoilta.

BookBook-tuotetta on saatavana myös iPhone- ja MacBook Pro -tuotteille, joista MacBook Prolle tehdyssä kotelossa on fiksu lomaketasku, joka helpottaa eri dokumenttien ja tärkeiden paperien säilyttämistä. Kotelon design mahdollistaa tietokoneen piilottamisen lapsilta ja muilta tahmatassuilta.

 

Me SkalHusetilla olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota Twelve Southin tuotteita asiakkaillemme!

Tuote on lisätty ostoskoriisi