• Ilmainen kirjeen toimitus (Jäljitettävä kirje 2.90€)
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Ilmainen kirjeen toimitus!

 Jäljitettävä kirje 2.90€

Urbanista

Urbanista on vuonna 2010 Tukholmassa perustettu valmistaja, joka tarjoaa kuulokkeita kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin kohtuuhintaan. Urbanista yhdistää upean designin fantastiseen äänenlaatuun ja kehittää moderneihin olosuhteisiin soveltuvia kuulokkeita ja kaiuttimia. 

Tämä hyvin tunnettu tuotemerkki valmistaa eri mallisia kuulokkeita eri väreissä, kuten vaaleanpunainen, vihreä, valkoinen ja musta. Urbanistalta löytyy lisäksi langattomia kaiuttimia, jotka saat otettua mukaasi, mihin ikinä päätätkin mennä. 

Urbanistan kuulokkeet ovat paitsi tyylikäs, myös ajaton valinta. Maailmalla tunnettu tuotemerkki on uskomattoman suosittu ja itsestään selvä valinta monille. Urbanistan tuotteisiin et pety.

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Se sopii

  • Lähellä

Urbanista perustettiin Tukholmassa vuonna 2010, ja näiden kymmenen vuoden aikana se on kasvanut erittäin nopeasti ja vakiinnuttanut asemansa markkinoilla. Musiikki, kulttuuri ja monimuotoisuus ovat yrityksen sydän, ja tuotteet on nimetty maailman eri suurkaupunkien mukaan.

Urbanista rakastaa kaupunkeja. Merkin inspiraation lähteenä on urbaani elämäntyyli, ja tähän myös me pyrimme! Eroavaisuudet kaupunkien ja myös meidän välillä. Heidän muotoilunsa on saanut inspiraationsa ja omistettu kaupunkiväestölle riippumatta siitä, mitä maailman kaupunkia he kutsuvat "kodikseen".

Esimerkkejä Urbanistan inspiraatio-kaupungeista:

Tukholma

Tokio

San Francisco

Chicago

Rooma

Rio de Janeiro

Barcelona

New York

Melbourne

Seattle

Detroit

URBANISTA JA IHMINEN

Urbanista valmistaa äänentoistolaitteita, joiden avulla jokainen voi kuunnella suosikkimusiikkia missä päin maailmaa tahansa. Nämä kuulokkeet on omistettu ihmisille. Ne tuovat liikettä elämään värien, muotojen ja skandinaavisten perinteiden kautta.

MIKSI SKALHUSET?

Pidätkö sinäkin musiikista? Niin mekin täällä SkalHusetilla! Urbanistan kuulokkeiden avulla voit tehdä arjestasi mukavampaa laittamalla suosikkiartistisi soimaan tai kuuntelemalla äänikirjaa – tai vaikkapa sitä pelottavaa podcastia, jota mainostetaan kaikkialla. 

Tiedämme miltä tuntuu, kun mikään ei toimi. Raavit päätäsi ja huokaiset raskaasti kyllästyneenä siihen, kun kuulokkeet ovat jatkuvasti solmussa. Mietit vakavasti, löytyykö maailmasta mitään toimivaa ratkaisua tähän? Voimme ilmoittaa, että löytyy! Urbanistan kuulokkeilla vältyt kohinalta ja häiriöiltä kuulokkeiden äänentoistossa – jo tällä he ovat voittaneet meidät puolelleen! Tiedämme, että meillä on asiakkaita, joilla on erilaiset elämäntavat aina aktiivisesta ja urheilullisesta hiljaiseen ja rauhalliseen elämään. Näiden kuulokkeiden pitkän toistoajan ansiosta voit nauttia arjestasi, missä ikinä oletkin ja miltä ikinä elämäsi näyttääkin. Voit yhdistää kuulokkeet laitteeseesi helposti Bluetoothin avulla. Kuulokkeissa on ääniohjaus, mikrofoni ja kosketussäätimet. 

Eikö kuulostakin hyvältä? Olet varmasti jo hieman utelias? Tutustu rauhassa Urbanistan tuotteisiin ja katso, löydätkö tyyliisi sopivat kuulokkeet. 

Tilaa ennen klo 16.00, niin lähetämme sinun pakettisi jo saman päivän aikana. Muistathan, että toimitus on aina maksuton!

 

Tuote on lisätty ostoskoriisi