• Toimitus alkaen 1.90 €
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Toimitus alkaen 1.90 €

 Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

USAMS
Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Se sopii

  • Lähellä

Jos etsit tyylikästä ja laadukasta suojaa puhelimellesi, olet tullut aivan oikeaan paikkaan - tervetuloa SkalHusetille! Meillä on erittäin laaja valikoima lisätarvikkeita ja varaosia moniin älypuhelimiin ja olemme myös Usams-merkin ylpeä jälleenmyyjä. Usams valmistaa moderneja ja tyylikkäitä kuoria iPhonelle ja Samsungille ja heidän laajasta valikoimastaan löytyy paljon erilaisia värejä ja sävyjä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että jokaiselle löytyy jotain, mausta ja tyylistä riippumatta. Suojakuorten lisäksi lisäksi löydät myös korkealaatuisia PU-nahasta ja kovamuovista valmistettuja koteloita - kotelo on tukeva ja luotettava suoja älypuhelimellesi. Useissa Usams-koteloissa on myös jalustaominaisuus, minkä avulla voit laittaa puhelimen haluttuun kulmaan tehden sen käytöstä helpompaa ja mukavampaa.


Usamsin tuotteet sopivat useille eri Applen ja Samsungin puhelimille. Kuoren tai kotelon hankkiminen puhelimellesi on kustannustehokas sijoitus, joka auttaa pidentämään puhelimen käyttöikää, koska se kestää paremmin ulkoisia rasituksia. On huomattavasti halvempaa ja hauskempaa varustaa puhelin kuorella tai kotelolla ennaltaehkäisevää tarkoitusta varten kuin joutua maksamaan puhelimen korjaus vahingon sattuessa - tai pahimmassa tapauksessa joutua ostamaan aivan uusi puhelin. Kuorien ja koteloiden lisäksi Usams valmistaa myös erilaisia johtoja ja USB-adaptereita monissa tyylikkäissä malleissa.


SkalHusetilta ostat aina tarvikkeesi edullisesti - mielestämme puhelimet ja elektroniikka yleensä ovat jo tarpeeksi hintavia. Meiltä saat myös aina ilmaisen toimituksen, minkä ansiosta voit unohtaa kalliit tilaukset ja ylimääräiset kulut! Tarjoamme myös nopean toimituksen 1-3 päivässä siitä laskien, kun olet tehnyt tilauksesi. Helpompaa, kätevämpää ja sujuvampaa tapaa tehdä ostoksia ei ole!
Tutustu Usamsin tuotevalikoimaamme, josta toivottavasti löydät jotain omaan tyyliisi sopivaa. Jos tarvitset apua tai et löydä etsimääsi, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Tuote on lisätty ostoskoriisi