• Ilmainen toimitus alkaen €25
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

Ilmainen toimitus alkaen €25

Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

Sinulla on oikeus hyödyntää 90 päivän avokauppa siitä alkaen, kun olet vastaanottanut lähetyksen.

Avokaupan ehtojen täyttymiseksi tulee huomioida seuraavaa:


Tuotteen pakkausta ei saa avata/vahingoittaa. Tämä koskee myös suljettuja pakkauksia sisältäviä tuotteita, joita ei ole sinetöity. Jos paketti avataan, avokauppa ei ole enää voimassa, vaan silloin on voimassa peruuttamisoikeus.

Jotta voit käyttää tarjoustamme avokaupasta, tuotteen/tuotteiden on oltava avaamattomia, vahingoittumattomia ja samassa kunnossa kuin jossa sait ne. Jos pakkaus on avattu, 90 päivän avokauppa ei ole voimassa, vaan silloin voit käyttää 14 päivän peruutusoikeuttasi. Jos tuote/tuotteet ovat käyttämättömiä, kun lähetät tuotteen/tuotteet meille takaisin tilausnumerosi kanssa, kirjoita myös "Avokauppa/Öppet köp" mukana olevaan lähetyslistaan. Jos sinulla ei ole esimerkiksi lähetyslistaa, jossa on tilausnumero, lähetä esimerkiksi lappu, johon kirjoitat tilausnumeron. Lähetyksen voi palauttaa osoitteeseen:

SkalHuset.se
C/O Lowwi AB
Morabergsvägen 8
15242 Södertälje
Sverige

Huomioithan, että olet itse asiakkaana vastuussa palautuksen toimituskuluista. Et voi käyttää samaa postimaksua, joka oli siinä kirjeessä/laatikossa, jossa tuote toimitettiin. Suosittelemme, että menet lähimpään noutopisteeseen ja pyydät apua oikean toimitustavan valitsemisessa, jolloin vältyt ylimääräisiltä kuluilta. Noudamme ainoastaan jäljitettävät toimitukset PostNordilta, emme muilta toimittajilta. Jos toimituskuluja ei ole ennalta maksettu, perimme 9 euron käsittelykulun.

Hyvitämme tuotteen tai tuotteiden arvon, kun olemme vastaanottaneet ja hyväksyneet palautuksen. Jos olet valinnut maksutavaksi Collector laskun, voit asettaa laskun tauolle siksi aikaa. Kun avokauppa on käsitelty, saat siitä vahvistuksen sähköpostitse. Hyväksytyn palautuksen takaisinmaksu tehdään Collector kautta ja käsittelyssä menee noin 7 arkipäivää.

Jos tuote tai tuotteet olivat vahingoittuneita vastaanottaessasi ne, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluun reklamaation tekemiseksi.

Huomioithan, että avokauppa ei koske yrityksiä.

Tuote on lisätty ostoskoriisi