• PostNord kirje 2€ (toimitusta seurataan alkaen 4 €)
  • Nopeat toimitukset
  • Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

 PostNord Kirje 2€

 Posti vain 4€

Puhelintarvikkeet

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Se sopii

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

 

Puhelintarvikkeet, puhelinten kuoret ja puhelinten kotelot

 

Meillä täälläSkalHuset.fi:ssa tavoitteenamme on se, että kaikki löytäisivät tarvitsemansa puhelintarvikkeet ilman jäätäviä hintoja. Teemme työtä sen eteen, että sinä asiakkaana saisit tarvikkeesi markkinoiden parhaaseen hintaan. Suuri valikoimamme sisältääpuhelimen kuoria, puhelimen suojakoteloita, näytönsuojia, latureita, kaapeleita ja autotelineitä, joten löydät meiltä varmasti tarvitsemasi tarvikkeet.

 

Valikoimamme kuoret ja kotelot sisältävät lukuisia vaihtoehtoja värien, muodon ja materiaalien osalta. Löydät meiltä muun muassa silikonista, TPU:sta ja aidosta nahkasta valmistettuja kuoria ja koteloita. Muotojakin on useita, valikoimamme sisältää esimerkiksi lompakkomallisia suojakoteloita, PU-nahkasta tai aidosta nahkasta valmistettuna. Suojakoteloita puhelimille löytyy myös muista materiaaleista.

 

Puhelimen suojakuoria löytyy erilaisilla kuoseilla ja kuvioilla, kuten marmori ja pöllö, sekä yksinkertaisemmilla ja yksivärisillä designeilla. Kuoria löytyy mustana, valkoisena, kullanvärisenä, punaisena, vaaleanpunaisena, vain muutamia mainitaksemme. Valikoimastamme löytyvät myös lasiset ja muoviset näytönsuojat, joita saatat kaivata.

 

Edullisia puhelimen suojakuoria

 

Filosofiamme on se, ettei yksikään suojakuori saa maksaa yhtä paljon kuin puhelimesi. Siksi etsimmekin jatkuvasti vaihtoehtoja, jotta voisimme tarjota sinulle asiakkaana markkinoiden parhaat hinnat, laadusta tinkimättä. Puhelinten kuoret, kotelot ja näytönsuojamme ovat täsmälleen samoja, mutta maksavat muualla paljon enemmän. Kaikki tuotteemme ovat laadukkaita ja huolellisesti valittuja ja teemme niille jatkuvasti pistokokeita, jotta varmistamme, että tarjoamme ainoastaan laadukkaita tuotteita.

 

Meiltä SkalHusetilta löydät kattavan valikoiman tarvikkeita suosituimpiin puhelinmerkkeihin ja -malleihin. Sovitamme valikoimaamme kysynnän mukaan. Juuri nyt valikoimastamme löytyy kattava valikoima erilaisia puhelimen suojakuoria, suojakoteloita ja näytönsuojia seuraaviin puhelimiin:iPhone 7, iPhone 7 PlusHonor 9, Sony Xperia XZ Premium ja Nokia 8.

Voimme jo nyt tarjota myösGalaxy S8 -suojakuoria ja Galaxy S8 Plus -suojakuoria. Teemme kaikkemme, jotta voit hankkia suojakuoria ja tarvikkeita jo ennen puhelinten julkaisua. Jos et tarvitse suojakuoria, löydät valikoimastamme myös erilaisia suojakoteloita, kuten lompakkomallisia suojakoteloita.

Yksi asia, josta olemme ylpeitä ja josta pidämme lujasti kiinni on se, että yritämme tarjota tarvikkeita puhelimille, joita ei ole vielä edes saatavilla. Yritämme saada tarvikkeet saataville vähintään muutamaa päivää aiemmin ennen kuin puhelimia aletaan myydä. Esimerkiksi iPhone X- ja Samsung Galaxy Note 8-puhelinten osalta niihin pystyi ostamaan tarvikkeita ja suojakuoria ja -koteloita jo ennen puhelimia. Tämä ihan vain siksi, että voit suojata puhelimesi saman tien, kun hankit uuden iPhone X- tai Galaxy Note 8 -puhelimesi.

Jos muutat mielesi ostoksesi suhteen, tarjoamme sinulle 14 päivän peruutusoikeuden. MeSkalHuset.fi:ssä toivotamme mukavaa ostoskokemusta verkossa ja toivomme, että löydät tarvitsemasi puhelintarvikkeet!

 

Tuote on lisätty ostoskoriisi