• Toimitus alkaen 1.90 €
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Toimitus alkaen 1.90 €

 Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

Samsung Galaxy S22 -sarja: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

 

Kumman joukkueessa sinä pelaat, Applen vai Samsungin? Vannoutunut Samsung-fani tai ei - S22-sarjalla on vähintäänkin paljon tarjottavaa! Jos olet uskollinen Samsung-fani, voimme vain arvata, että istut tulisilla hiilillä odottaessasi kauan odotettua julkaisua, jonka odotetaan ilmestyvän tammikuussa 2022. S21-sarjan menestyksen vuoksi et varmasti tule pettymään myöskään uuteen päivitykseen. Toistaiseksi mitään ei ole hakattu kiveen, mutta S22-sarjasta on kuluneen vuoden aikana ollut paljon huhuja ja vuodettuja tietoja. Mitä voit todella odottaa Galaxy S22:n, Galaxy S22 Plus:n ja Galaxy S22 Ultran mahtavilta ominaisuuksilta? Tässä selvitetään kaikki kysymysmerkit!

Suurimmat erot S21-sarjaan verrattuna

Monet S21-sarjan ominaisuudet tulevat luonnollisesti käyttöön myös S22-sarjassa. Muun muassa RAM-muistin ja tallennuskapasiteetin kerrotaan pysyvän ennallaan, mutta toki voi luottaa myös moniin muutoksiin ja parannuksiin. SkalHuset.fi on hyvin perillä kaikista huhuista, jotka ovat tähän mennessä ympäröineet Samsungin kolmea uutta lippulaivaa. Onko sinulla jo S21, S21 Plus tai S21 Ultra? Sitten saattaa olla mielenkiintoista tietää, mitkä tekniset tiedot eroavat eniten nykyisestä luuristasi, kun ostat S22-sarjan laitteen.

Erikokoisia näyttöjä

Useat lähteet väittävät, että Galaxy S22:n ja Galaxy S22 Plus:n näytön koko on pienempi kuin edeltäjiensä. Jos kuitenkin valitset S22 Ultran, saat pienen lisäyksen näytön kokoon verrattuna S21 Ultraan. Muutokset ovat kuitenkin periaatteessa minimaalisia, eivätkä ne todennäköisesti vaikuta kokemukseesi merkittävästi.

Paremmat kameran ominaisuudet

Mitä tulee kameran toimintoihin, suuria, positiivisia muutoksia on odotettavissa. S22- ja S22 Plus -malleihin saat todennäköisesti 50 megapikselin pääkameran, mikä tarkoittaa valtavaa parannusta S21: een verrattuna. Ultra-mallin osalta viesti on hieman epäselvämpi, mutta vuodettu tieto väittää, että pääkamerassa voi olla täydet 108 megapikseliä. Tämä tarkoittaa, että saat kaksi kertaa (melkein joka tapauksessa) korkeamman resoluution kuin S21 Ultralla!

Muutokset akun kapasiteetissa ja latausnopeudessa

Myös akun kapasiteetti poikkeaa edellisestä sarjasta. Tässä muutos on kuitenkin huonompaan suuntaan, koska akkujen koon sanotaan pienenevän, paitsi S22 Ultrassa, joka säilyttää saman koon. Sen mukaan akun kapasiteetti on siinä tapauksessa vuodetun tiedon mukaannoin 3700, 4600 ja 5000 mAh, mikä ei ole ollenkaan huono. Latausnopeutta puolestaan sanotaan parannettavan S21-sarjan 25 watista täyteen 45 tai 65 wattiin. Tämä ei kuitenkaan ole vielä täysin selvää.

Samsung Galaxy S22

Galaxy S22:n todellisen ulkonäön odotetaan muistuttavan S21:tä melko suuressa määrin. Näytön koko todennäköisesti pienenee - 6,2 tuumasta 6,06 tuumaan - mutta muuten S22 on periaatteessa identtinen kaksonen S21: n kanssa. Luuri voidaan valmistaa tyylikkäissä väreissä, kuten vihreä, ruusukulta, valkoinen ja musta, jotta löydät helposti omaan makuusi sopivan version. Näytön virkistystaajuuden sanotaan olevan 120 Hz, mikä mahdollistaa erittäin sujuvan navigoinnin valikoissa ja sovelluksissa, ja integroidun FHD + -resoluution ansiosta voit luottaa näytön terävään sisältöön. 

Siru on 5G-yhteensopiva aivan kuten Galaxy S21:ssä, mikä tarkoittaa nopeaa ja vakaata suoratoistoa, salamannopeaa latausta ja jakamista sekä esimerkillistä pelituntumaa. Oletettu 3700 mAh akku puolestaan riittää koko päivän käyttöön. Kuten aiemmin mainittiin, pääkameran resoluutio on 50 megapikseliä, mutta saat myös ultralaajakulmaisen ja 12 megapikselin telekameran.

 

Samsung Galaxy S22 Plus

On mahdollista, että Galaxy S22 Plus:ssa on hieman litteämpi takaosa ja erilainen kamerajärjestely, kun taas näyttöä pienennetään 6,7 tuumasta 6,55 tuumaan. Muuten opit tunnistamaan luurin puhtaasti suunnittelun perusteella S21 Plus:sta. S22 Plus tarjotaan samoissa väreissä kuin S22, ja siinä on myös täsmälleen samat kameratoiminnot, virkistystaajuus ja FHD + -resoluutio.

Joten miksi valita Galaxy S22 Plus tavallisen S22:n sijaan? Ensinnäkin 6,55 tuuman näyttö on paljon suurempi, mikä sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat maksimoida mobiilikokemuksesi. Kuten sanottua, akku on myös vahvempi kapasiteetiltaan, noin 4600 mAh.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung ei todellakaan ole säästänyt ruutia Ultra-mallin suhteen. On useita syitä, miksi sana "ultra" sai paikan tuotteen nimessä! Galaxy S22 Ultran avulla voit luottaa valtavaan 6,88 tuuman näyttöön ja viileämpään QHD + -resoluutioon, joka tarjoaa ylimaallisen käyttökokemuksen. Huhutaan myös, etä Galaxy S22 Ultra tulee olemaansarjan ainoa LTPO-näytöllä varustettu luuri, mikä tarkoittaa myös sitä, että laitteessa on ilmeisesti vaihtuva virkistystaajuus.

S22 Ultran muotoilu eroaa myös sarjan kahdesta muusta mallista. Tässä näyttää siltä, että teknologiajätti on saanut inspiraationsa Galaxy Note -sarjasta, ja antaa siten puhelimelle kulmikkaamman muotoilun. Useiden vuodettujen tietojen mukaan S22 Ultran väreissä pitäisi olla tummanpunainen, musta ja valkoinen. Mutta kameran toiminnot tekevät S22 Ultrasta eniten erottuvan! Aluksi meille kerrottiin, että laite saisi 200 megapikselin pääkameran, mutta myöhemmässä raportissa väitetään sen päätyvän 108 megapikseliin. Pääkameran lisäksi saat myös kaksi telekameraa ja 12 megapikselin ultralaajakulmakameran. Jos S21 Ultran resoluutio oli mielestäsi mahtava, tulet putoamaan tuolilta, kun testaat kameran toimintoja S22 Ultrassa ensimmäistä kertaa.

 

Tuote on lisätty ostoskoriisi