• Toimitus alkaen 1.90 €
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Toimitus alkaen 1.90 €

 Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

Huawei P20 Pro Kotelo

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

Meillä on runsaasti erilaisia P20 Pro -suojakoteloita saatavana täällä SkalHuset.fi-sivustolla.
Kun ostat lompakkokotelon Huawei P20 Prolle, saat yhdessä sekä kuoren, suojakotelon, lompakon että pienen käsilaukun. Ottaessasi käyttöön lompakkokotelon Huawei-laitteellesi, voit valita useiden erityyppisten älypuhelimille suunniteltujen lompakkokoteloiden joukosta. Toiset kotelot ovat kuin pieniä käsilaukkuja, kun taas toiset mahdollistavat kurkistamaan vaivihkaa P20 Pro -puhelimesi näytöltä soittajan tai kellonajan - avaamatta lainkaan kotelon etuosaa.
Näitä puhelimen suojakoteloita on saatavilla useita eri malleja ja eri materiaaleista valmistettuina, kuten aito nahka tai keinonahka, sekä erilaisia kuviointeja/yksityiskohtia. Valittavanasi on myös eri värejä ja teemoja, joten löydät varmasti sopivan sinulle ja Huawei P20 Prollesi.
Jos haluat esimerkiksi puhelinkotelon, jossa on paikka pankkikorteille, kolikoille tai seteleille, löydät meiltä Huaweille sopivia puhelimen lompakkokoteloita. Koska näitä on markkinoilla useita eri malleja, olemme mukauttaneet valikoimaamme niin, että löydät sopivan kotelon juuri sinun P20 PRO -puhelimellesi. Kunnianhimoiselle uraohjukselle on käytännöllisiä koteloita, joiden ansiosta voit huomaamattomasti tarkistaa kellonajan tai saapuvat puhelut ilman, että puhelin täytyy ottaa käteen kokouksen aikana. Sinulle, joka haluat monipuolisemman lompakkokotelon, jossa on tilaa myös käteiselle, pankkikorteille ja pienemmille arvotavaroille, kuten valokuville, suosittelemme tuotemerkkejä DG.MING ja CaseMe. Jos puolestaan etsit minimalistista ja tyylipuhdasta koteloa Huawei P20 Prolle, löydät meiltä ohuita ja virtaviivaisia koteloita esimerkiksi merkeiltä DUX Ducis ja X-Level - aina neutraaleista sävyistä vahvempiin väreihin.

Tuote on lisätty ostoskoriisi