• Toimitus alkaen 1.90 €
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Toimitus alkaen 1.90 €

 Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

Huawei P30 Lite Kotelot

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

SkalHuset.fi tarjoaa laajan valikoiman erilaisia koteloita, joilla voit suojata uuden Huawei P30 Lite -puhelimesi. Voit valita monen eri kotelon joukosta oman suosikkisi. Meiltä löydät esimerkiksi lompakkokoteloita, suojakoteloita Huawei-laitteellesi tai esimerkiksi irrotettavia, magneetin avulla kiinnitettäviä koteloita.
Jos klassinen lompakkokotelo on sinun makuusi, löydät meiltä esimerkiksi Vintage-sarjan ja DG.MING-merkin koteloita, jotka ovat saatavilla monessa eri värissä ja erimallisina.
Vintage-sarjassa on tilaa kahdelle eri kortille, esimerkiksi pankkikortille tai henkilökortille. Takapuolella on lokero, johon saat mahtumaan myös setelit.
Suojakuori, joka pitää matkapuhelimen kotelossa, on valmistettu TPU-materiaalista, joka on pehmeää muovia. Muu kotelon materiaali on PU-nahkaa, mikä on keinonahkaa ja sopii täydellisesti jokaiselle, joka ei halua aitoa nahkaa. Tämän sarjan koteloissa on meleerattu pinta, mikä antaa kotelolle klassisen ulkonäön.
DG.MING-sarjassa on myös samaa, jopa hieman klassisempaa tyyliä. Tämän merkin kotelo on valmistettu haljasnahkamateriaalista, joka on erittäin kestävä ja kauniisti ikääntyvä nahkamateriaali. Aivan kuten aiemmin mainittu P30 Lite -puhelinkotelo, myös tässä mallissa on 3 kpl korttilokeroita ja tilaa seteleille takana. DG.MING-sarjassa on myös yksityiskohtana hieno painonappisuljenta, joka antaa Huawei-laitteellesi ainutlaatuisen ilmeen.
Jos taas etsit ohuempaa ja huomaamattomampaa matkapuhelinkoteloa, löytyy meiltä myös Low Profile -sarja, joka on ohuempi ja jossa kotelon sivussa on huomaamaton magneettinen sulkumekanismi. Low Profile -kotelot ovat saatavana erivärisinä, kuten klassisen mustana, punaisena, ruskeana, sekä hiilikuiturakenteella. Tämä sarja on saatavana sekä aidolla nahalla että PU-nahkaisena.
Sinulle, joka etsit värikästä ja yksinkertaista suojakoteloa, jossa on 3 kpl korttitaskua ja tilaa seteleille, mutta joka myös suojaa, on Litchi rakenteensa puolesta erinomainen valinta.
Tämän suojakotelon materiaali on PU-nahkaa ja TPU-materiaalia, jotka tarjoavat erinomaisen suojan P30-puhelimellesi. Värit ovat klassisia, kuten musta, valkoinen ja ruskea, mutta sarjan koteloita on saatavana myös värikkäinä vaihtoehtoina, kuten magenta, sininen, vaaleanpunainen, violetti ja monta muuta.

Tuote on lisätty ostoskoriisi