• Ilmainen kirjeen toimitus (Jäljitettävä kirje 2.90€)
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Ilmainen kirjeen toimitus!

 Jäljitettävä kirje 2.90€

Huawei P30 Pro Kuoret

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

Kun ostat uuden Huawei P30 Pron, se ansaitsee suojan. P30 Pro -puhelimen kuori on elintärkeä lisätarvike ostaessasi tuliterän puhelimen, sillä kuori suojaa matkapuhelimen takaosaa tahroilta ja ikäviltä naarmuilta.
Jos etsit suojakuoria Huawei P30 Prolle, olet oikeassa paikassa! Täältä Skalhuset.fi-sivustolta löydät laajan valikoiman Huawei P30 Pro -suojakuoria eri materiaali- ja värivaihtoehdoilla ja ominaisuuksilla.
Seuraamme uusia tulokkaita kuorimarkkinoilla ja laajennamme jatkuvasti tuotevalikoimaamme. Jos et löydä mitään sopivaa tänään, muista, että uusia tuotteita tulee aina lisää – käy verkkosivuillamme säännöllisesti!

P30 Pro -suojakuorien joukosta löydät monipuolisen valikoiman erilaisia materiaaleja, kuten kovamuovi, TPU, silikoni ja PU-nahka. Löydät suojakuorista myös laajan värien kirjon, sillä meiltä löytyvät sekä yleisimmät värit, kuten musta, sininen ja punainen, että myös erikoisemmat värit, kuten kulta ja ruusukulta. Yksiväristen Huawei P30 Pro -kuorien lisäksi meillä on myös suojakuoria eri kuvioinneilla, kuten hiilikuitu- ja harjattu hiilikuitukuvio.

Tarjoamme Huawei P30 Pro -suojakuoria useilta tunnetuilta merkeiltä, kuten ROCK, Ipaky, MOFI ja Spigen. Lisäksi meillä on Huawein omia alkuperäiskuoria. Löydät täältä myös kuoret, joissa on näppäriä ominaisuuksia, kuten esimerkiksi jalusta. Jalustaominaisuuden avulla voit asettaa Huawei P30 Pron sopivaan kulmaan katsoessasi esimerkiksi videoita tai elokuvia. Meillä on myös iskunkestäviä suojakuoria P30 Pro -mallille, jotka tekevät puhelimestasi hieman kestävämmän, eikä sinun tarvitse olla niin varovainen.

Minkä P30 Pro -suojakuoren ikinä valitsetkin, Huawei P30 Pro on tyylikkäämpi ja persoonallisempi kuoren ansiosta! Muistathan, että meillä on maksuton toimitus kaikille tuotteille, ja jos tilaat ennen klo 16.00, paketti lähtee matkaan samana päivänä nopealla toimitusajalla, joka on 1-3 arkipäivää. Jos tarvitset apua, ota rohkeasti yhteyttä erinomaiseen asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteessa support@skalhuset.fi – he auttavat sinua mielellään. Kannattaa myös vierailla sivustollamme aina silloin tällöin, kun etsit uutuuksia, sillä päivitämme jatkuvasti valikoimaamme uusilla ja suosituilla puhelintarvikkeilla, sekä P30 Prolle että kaikille muille puhelinmalleille.

Lämpimästi tervetuloa Skalhuset.fi-sivustolle!

Tuote on lisätty ostoskoriisi