• Ilmainen kirjeen toimitus (Jäljitettävä kirje 2.90€)
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Ilmainen kirjeen toimitus!

 Jäljitettävä kirje 2.90€

Huawei P30 Kotelot

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

Lompakkokotelo Huawei P30 -puhelimelle? Löydät sen tietenkin osoitteessa Skalhuset.fi!

Puhelinkotelo tarjoaa paljon etuja sen lisäksi, että se suojaa laitettasi mahdollisen tippumisen tai iskun aikana. Se on myös käytännöllinen, kun haluat säilyttää kortteja puhelimen kanssa, jolloin tarvitset mukaan vain puhelimen. Kotelot ovat saatavana myös monessa upeassa mallissa!
Meillä on monipuolinen valikoima ainutlaatuisia koteloita P30-laitteellesi, jotka tulevat monessa eri värissä, eri materiaaleista valmistettuina ja jokaiseen tyyliin sopivina.
Jos etsit irrotettavaa kuorta, jonka voit helposti laittaa takaisin koteloosi, suosittelemme tutustumaan DG.MING-tuotemerkkiin, jonka valikoimasta löytyy kuoria ja koteloita, joissa voit irrottaa kuoren ja asentaa kuoren takaisin sen takana olevien vahvojen magneettien avulla. Näissä on myös korttilokerot, joten voit helposti pitää mukanasi pankkikortteja ja käteistä. Tätä merkkiä on saatavana monena eri versiona, joissa yksi on haljasnahkaa ja muut PU-nahkaa. Haljasnahkaa olevat kotelot sisältävät korttilokerot sisäpuolella sekä korttilokerot ulkopuolella eniten käytetyille korteille tai vaikkapa muutamalle setelille. PU-nahkakotelo sopii heille, jotka haluavat klassisempaa tyyliä, jossa lokerot ovat sisäpuolella.
Jos etsit kuitenkin puhelinkoteloa, jonka pinta on pehmeämpi ja tyylikäs, meillä on myös Huawein oma alkuperäinen kotelo. Nämä puhelinkotelot ovat hieman ohuempia ja tasaisempia kuin edellä mainitun merkin mallit. Aivan kuten toisen merkin koteloissa, tässäkin on tilaa käytetyimmälle kortillesi ja muutamalle setelille, kotelo on valmistettu PU-nahkasta ja kuori, joka pitää kotelon paikallaan, on muovia. Tämä tuotemerkki on saatavana väreissä beige/khaki, musta, vaaleanpunainen jne. Tämä merkki on saatavana on myös Smart View -versiona, jossa voit seurata aikaa ja nähdä kuka soittaa ilman, että sinun tarvitsee avata kotelon etukantta.
Meiltä löytyy myös suosittu ja arvostettu tuotemerkki Dux Ducis tälle Huawein versiolle. Yksinkertaisella muotoilullaan ja tyylikkäällä viimeistelyllään se antaa erittäin ammattimaisen ilmeen matkapuhelimellesi.
Jos taas haluat huomaamattoman kuoren tuntuisen, yksinkertaisen lompakkokotelon, meiltä on saatavana myös Low Profile -mallisto. Nämä tuotteet ovat erittäin käteviä ja tuntuvat kevyiltä kädessä.

Tuote on lisätty ostoskoriisi