• Toimitus alkaen 1.90 €
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Toimitus alkaen 1.90 €

 Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

OnePlus 8 Kotelot

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

OnePlus 8 on muotoilultaan ohut ja suhteellisen herkkä iskuille ja kolhuille, kuten monet muutkin älypuhelimet. Jos esimerkiksi pudotat OnePlus 8 -puhelimesi, riski sen rikkoutumiseen on suhteellisen suuri. Puhelimen rikkoutumisen ja ikävien korjauskustannusten välttämiseksi me SkalHuset.fi-sivustolla tarjoamme puhelimille useita erilaisia suojia. Yksi näistä suojista on puhelimen suojakotelo. Sillä suojaat matkapuhelintasi sekä edestä että takaa, ja se tarjoaa suhteellisen iskunkestävän suojan koko puhelimen ympärille. Jos olet kiinnostunut tällaisesta suojasta, suosittelemme tutustumaan verkkokauppamme tarjontaan sivustolla SkalHuset.fi. 

Suojakotelo on ikään kuin puhelimen Kuori, mutta siinä on lisäksi etuosa, joka asetetaan näytön päälle, kun puhelinta ei käytetä. Suojakotelon avulla annat OnePlus 8 -puhelimen lasista valmistetulle, iskunherkälle kosketusnäytölle iskunkestävän suojan. Lasin halkeaminen ei ole koskaan kivaa, ja se voi aiheuttaa todella ikäviä kustannuksia, koska haljennut näyttö tulisi aina vaihtaa mahdollisimman pian. Siksi me SkalHuset.fi-sivustolla toteammekin, että on aina parempi hankkia suoja varmuuden vuoksi, jotta puhelimen rikkoutumiselta voitaisiin välttyä. 

Kuten sanottu, matkapuhelimen suojakotelo suojaa puhelinta arjen ulkoisilta vaaroilta. Meiltä SkalHuset.fi-sivustolta löytyvät Kotelot sekä suojaavat että ovat tyylikkäitä, joten niiden avulla voi loihtia OnePlus 8 -puhelimeen todella upean ilmeen. Voit valita tyylikkäästä PU-nahkamateriaalista valmistetun suojakotelon monista eri värivaihtoehdoista. 

SkalHuset.fi-sivustolla tarjoamamme Kotelot ovat paitsi tyylikkäitä ja turvallisia, myös erittäin käytännöllisiä. Käytännöllisyyttä tarjoavat kannen sisäpuolelta löytyvät pienet lokerot, joihin mahtuu pankkikortteja ja käteistä. Niiden ansiosta saat rahasi ja tärkeät korttisi kulkemaan helposti ja kätevästi OnePlus 8 -puhelimen mukana. Tällaista suojakoteloa kutsutaan myös lompakkokoteloksi, ja se helpottaa jokapäiväistä elämääsi mahdollistamalla arvoesineidesi säilyttämisen yhdessä, vähentäen siten niiden kadottamisen riskiä. 

Valitessasi suojakoteloa OnePlus 8 -puhelimeen, mieleesi voi juolahtaa erilaisia kysymyksiä ja ajatuksia. Jos näin tapahtuu, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakastukeemme sähköpostitse osoitteeseen support@skalhuset.fi, sivustomme chatin kautta tai Facebook Messengerillä, ja autamme sinua vastaamalla kysymyksiisi. Olemme matkapuhelinten ja lompakkokoteloiden asiantuntijoita, joten autamme sinua mielellämme ostoksilla ollessasi. 

Tervetuloa SkalHuset.fi-sivustolle hankkimaan varmat ja tyylikkäät OnePlus 8 -Kotelot. 

Tuote on lisätty ostoskoriisi