• Toimitus alkaen 1.90 €
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Toimitus alkaen 1.90 €

 Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

Sony Xperia 1 III Kotelot

 

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

Sony Xperia 1 III Suojakotelot

SkalHuset.fi on kerännyt laajan valikoiman suojatarvikkeita Xperia 1 III -laitteellesi, ja täältä löydät suojakotelot, mutta myös suojakuoret ja näytönsuojat uskolliselle kumppanillesi. Tarjoamme myös lisävarusteita kaapeleiden, sovittimien ja laturien muodossa. Sony Xperia 1 III on erittäin suorituskykyinen puhelin, joka tarjoaa upean käyttökokemuksen! Puhelin on kehitetty yhteistyössä saman insinööriryhmän kanssa, joka kehitti Alpha 9 -sarjan kamerat, joten saat valokuvia, jotka näyttävät siltä kuin ne olisi otettu ammattimaisella järjestelmäkameralla. Suorituskykyinen näyttö, tehokas virkistystaajuus ja täydellinen värintoisto ovat vain muutamia monista ominaisuuksista, jotka haluat suojata optimaalisesti.

Käytännölliset kotelot eri väreissä ja monista materiaaleista

Panostamalla korkealaatuiseen, iskunkestävään suojakoteloon voit antaa puhelimellesi persoonallisen ilmeen ja samalla suojata sen etu- ja takaosaa tehokkaasti iskuilta ja kolhuilta. Päivittäinen käyttö aiheuttaa kulumista riippumatta siitä, kuinka varovainen olet. Se, että puhelin putoaa maahan, tapahtuu todennäköisesti myös vähintään kerran tai kahdesti. Vakuuta puhelimesi ennen vahingon tapahtumista ja varusta Xperia 1 III -laitteesi TPU:sta, silikonista, kovamuovista, aidosta nahasta tai PU-nahasta valmistetulla suojakotelolla – meiltä löydät paljon erilaisia vaihtoehtoja! Eri materiaalit antavat erilaisen vaikutelman – onko tyylisi yksinkertainen ja klassinen? Me tarjoamme yksivärisiä koteloita silikonista tai muovista. Jos haluat antaa puhelimellesi ripauksen ylellisyyttä, löydät meiltä myös erilaisia lompakkokoteloita PU-nahasta ja aidosta nahasta, jotka korostavat jo ennestään tyylikkään puhelimen ulkoasua. Näin laitteesi saa myös kauttaaltaan turvallisen suojan, ja käytännölliseen lompakkokoteloon saat myös pankkikortin ja henkilökortin mukana oleviin korttilokeroihin, mikä säästää tilaa käsilaukussasi! Löydät tietysti myös lompakkokoteloita, joissa on irrotettava takakuori niitä tilanteita varten, jolloin et tarvitse mukaan muuta kuin puhelimen. Joissakin koteloissamme on myös käytännöllinen jalustatoiminto, jotta voit helposti sijoittaa puhelimesi täydelliseen asentoon, kun haluat katsella videoita tai elokuvia!

Tee tilaus helposti osoitteessa SkalHuset.fi

Saat paljon etuja, kun hankit puhelintarvikkeet osoitteesta SkalHuset.fi! Tarjoamme nopeat toimitukset, 90 päivän avokaupan, useita maksuvaihtoehtoja ja laajan valikoiman edullisia puhelintarvikkeita. Täältä löydät kotelot neutraaleissa värisävyissä, kuten mustavalkoisina, mutta myös värikkäitä malleja sinisenä, punaisena, vaaleanpunaisena tai keltaisena. Meiltä on helppo löytää sinulle sopiva puhelimen kotelo! Tutustu valikoimaamme ja anna Sony Xperia 1 III -puhelimellesi persoonallinen ulkonäkö ja turvallinen suoja ulkoisilta rasituksilta.

Tuote on lisätty ostoskoriisi