• PostNord kirje 2€ (toimitusta seurataan alkaen 4 €)
  • Nopeat toimitukset
  • Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

PostNord Kirje 2€

 Jäljitettävä kirje 4€

Xiaomi Mi Note 10/Mi Note 10 Pro

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

Xiaomi Mi Note 10/Pro

Xiaomi Mi Note 10 julkaistiin niinkin hiljattain kuin marraskuussa 2019 ja se sisältää siksi niin uutta tekniikkaa. Puhelin on varustettu gorillalasilla etu- ja takapuolelta ja siinä on alumiininen kehys. Mi Note 10 sisältää Android 9.0 -käyttöjärjestelmän, Snapdragom 730G -suorittimen, 128 Gt muistia ja 6 Gt keskusmuistia. Mi Note 10 -puhelimessa on kokonaiset viisi eri linssiä, laajakulma, kaksi telelinssiä, ultraleveä ja macro ja tarkkuudet ovat 108 MP, 12 MP, 5 MP, 20 MP ja 2 MP. Selfiekameran tarkkuus on 32 MP. Etukameralla voit kuvata 4K-videota (2160p) ja selfie-kameralla saat kuvattua 1080p tarkkuudella. Mi Note 10 on varustettu lisäksi sekä 3,5 mm että USB-C-liittimillä. Puhelimessa on wi-fi, bluetooth, GPS, NFC ja FM-radio. Siinä on lisäksi tietenkin sormenjälkitunnistin ja Mi Note 10 -laitteessa se on piilotettu reunan alapuolelle. Mi Note 10:ssä on 5260 mAh akku pikalatauksella. 58 % akkuteho saavutetaan jo 30 minuutissa ja 100 % 65 minuutissa. Malli on saatavana kolmessa eri värissä: Aurora Green, Glacier White sekä Midnight Black. Mi Note 10- ja Mi Note 10 Pro -mallin erona on, että Prossa on isompi, 256 Gt, muisti ja 8 Gt keskusmuisti. Xiamoi Mi Note 10 on todella hyvällä hinta-laatu-suhteella varustettu puhelin monella loistavalla toiminnolla ja tyylikkäällä designilla.

Xiaomi Mi Note 10/Pro Suojakotelot

Haluatko vielä suojata Mi Note 10- tai Mi Note 10 Pro -puhelimesi? Sitten suojakotelo voi olla hyvä valinta. Monet puhelimen suojakoteloista, jotka on tehty Mi Note 10- tai Mi Note 10 Pro -puhelimille, sisältävät muita fiksuja ratkaisuja, kuten korttitaskut, telinetoiminnon, ja monissa niistä on myös magneettinen läppä, jonka ansiosta suojakotelo ei avaudu itsestään. Meiltä löydät Mi Note 10 -puhelimeesi useita suojakoteloita, jotka on valmistettu laadukkaista materiaaleista, kuten TPU, PU-nahka ja aito nahka. Meiltä löytyy muun muassa aidosta nahasta valmistettuja lompakkomallisia suojakoteloita Nillkin Qin Series -sarjasta kahdessa upeassa värissä. 

Xiaomi Mi Note 10/Pro Suojakuoret

Me Skalhusetilla tarjoamme useamman valmistajan puhelimen kuoria Xiaomi Note 10 ja Xiaomi Note 10 Pro -puhelimiin. Jos etsit iskunkestävää suojaa, joka ei ole ihan yhtä kookas kuin suojakotelo, suojakuori toimii loistavasti. Kunnon suojakuori suojaa puhelintasi naarmuilta, putoamisilta ja iskuilta, kuten suojakotelokin. Ymmärrämme, että sinä asiakkaana olet huolissasi arvokkaasta puhelimestasi ja haluat suojata sitä erilaisilta vahingoilta. Siksi tarjoammekin suojia puhelimille eri käyttötarkoituksiin, eri materiaaleista, väreissä ja laajassa hintahaarukassa. Meiltä löydät erilaisia suojakoteloita, kuten Spigen Rugged Armor, Nillkin Frosted Shield ja IMAK UC-1 Series.

Tuote on lisätty ostoskoriisi