• Ilmainen toimitus alkaen €25
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

Ilmainen toimitus alkaen €25

Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

ALOGIC

ALOGIC tarjoaa korkealaatuisia ja tyylikkäitä tuotteita, jotka kaikki on testattu toimivuuden varmistamiseksi – kaikki tämä vastatakseen asiakkaiden korkeisiin vaatimuksiin.

Hankitpa sitten ALOGICin kaapelin tai virtapankin, voit luottaa saavasi pitkän kestävyyden, kulutusta kestäviä materiaaleja ja hyvää vastinetta rahalle.

Kaikki ALOGIC-tuotteet on suunniteltu sopimaan sekä kotiin että toimistoon. Pelkistetyn ja ylellisen muotoilun ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia rumien johtojen tai muiden lisätarvikkeiden piilottamisesta.

 

Tuotetta

ALOGIC

Tarvitsetko uuden adapterin, latausaseman tai USB-kaapelin puhelimellesi tai tietokoneeseesi? Silloin sinun kannattaa tutustua laajaan valikoimaamme, joka sisältää paljon tuotteita tunnetulta ALOGIC- tuotemerkiltä. ALOGIC on yksi johtavista IT-tarvikkeiden ja mobiilituotteiden valmistajista, ja heidän tavoitteenaan on tarjota tuotevalikoima, jonka avulla voit hyödyntää puhelimesi ominaisuuksia täydellisesti. Heidän laturinsa, johtonsa, powerbankinsa ja autopidikkeensä tekevät arjestasi hieman helpompaa ja tehokkaampaa, ja voit tietenkin hankkia kaikki tarvikkeet hyvään hintaan osoitteesta SkalHuset.fi!

ALOGIC elää ja hengittää innovatiivista teknologiaa ja etsii aina uusia, käytännöllisiä ratkaisuja ja vielä tyylikkäämpää muotoilua. Heidän pääasiallinen fokuksensa on asiakkaan odotusten ylittäminen, ei vain tuotteiden suorituskyvyssä, vaan myös niiden käyttäjäystävällisyydessä ja hinta-laatusuhteessa. Heidän USB-C-johtojaan voi esimerkiksi käyttää älypuhelimien, tablettien ja kannettavien tietokoneiden liittämiseen toisiinsa, ja korkealaatuisten materiaalien ansiosta tuotteet ovat kevyitä, kestäviä ja mukautettu täydellisesti sopimaan koti- ja työympäristöihin. Miksi et tilaisi langatonta powerbankia, jotta voit ladata Qi-yhteensopivaa laitettasi missä vain? Meillä on laaja valikoima edullisia ALOGIC-puhelin- ja tietokonetarvikkeita, joihin et varmasti tule pettymään.

ALOGIC tekee arjesta helpompaa ja tehokkaampaa

ALOGIC-tarvikkeet ovat pitkäkestoisia, kestäviä ja täynnä fiksuja toimintoja. Ne ovat myös erinomainen ja ympäristötietoinen valinta, sillä kaikki tuotteet on sertifioitu ja ne täyttävät sekä paikalliset että kansainväliset standardit. Riippumatta siitä, oletko etsimässä korkealaatuisia tietokonetarvikkeita kotitoimistoon, työpaikalle tai jos vain tarvitset uuden puhelimen laturin, tulet varmasti löytämään etsimäsi meiltä SkalHuset.fi:stä. Käytännöllisen suodatintoiminnon ansiosta voit löytää etsimäsi tuotetyypin helposti ja nopeasti. Adapteri, autolaturi, USB-C-johto, lamppu, langaton laturi, autopidike, kaapeli, laturi tai powerbank – ALOGIC tarjoaa jotakin jokaiseen tarpeeseen. 

Tuotteille on ominaista elegantti ja pelkistetty suunnittelu, minkä ansiosta ne eivät vie paljon tilaa työpöydällä tai laukussa, ja ne näyttävät lisäksi todella tyylikkäiltä riippumatta siitä, missä niitä säilytät.

ALOGIC kehittää tuotteita, joiden tarkoituksena on auttaa sinua käyttämään puhelinta, tablettia tai tietokonettasi mahdollisimman monipuolisesti. Miksi maksaisit maltaita uudesta laitteesta, joka on täynnä ominaisuuksia, joita et käytä? Nauti langattoman latauksen eduista tilaamalla jokin ALOGIC- latureista, joka on varustettu langattomalla Qi-lataustekniikalla. Ne on mukautettu Qi-latausta tukeville laitteille ja niitä voi käyttää yhdessä esimerkiksi Applen tai Samsungin älypuhelinten kanssa. Etsitkö käytännöllistä autopidikettä, joka helpottaa perille löytämistä ja GPS-karttojen lukemista puhelimessa? Panosta silloin tarvikkeeseen, joka tarjoaa myös langattoman latauksen. Näin pääset turvallisesti perille puhelimen akku ladattuna.

Osta edulliset ALOGIC-lisätarvikkeet SkalHuset.fi:stä

Vaikka ALOGIC valmistaa erittäin korkealaatuisia tuotteita, joissa on käytetty laadukkaita materiaaleja ja jotka on viimeistelty tyylikkäällä muotoilulla, ne ovat silti erittäin edullisia, minkä ansiosta monet voivat nauttia näistä upeista tuotteista ja niiden innovatiivisesta toiminnallisuudesta. ALOGIC pyrkii jatkuvasti kehittämään uusia tuotteita, jotka ovat tietenkin viimeisimmän teknologian inspiroimia, ja tekemään laitteestasi näin vielä tehokkaamman. Voit lukea lisää tuotteiden ominaisuuksista kunkin tuotteen kohdalta ja näin varmistaa, että löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan tuotteen. Meiltä osoitteessa SkalHuset.fi voit tilata puhelin-, tietokone- ja tablettitarvikkeita kätevästi verkossa ja aina edulliseen hintaan. Me tarjoamme myös nopean toimituksen, jotta pääset pian nauttimaan uudesta ALOGIC-tuotteeestasi!

Tuotteen suodatin
Lajittele

Tuotteen suodatin

Hinta


Näytä


Väri


Tuotetyyppi

  • Show more

Ominaisuudet

  • Show more

Materiaali


Se sopii

Displaying 85 of 85 results
Displaying 85 of 85 results

Lajittele

  • Suositeltava

  • Nimi

  • Hintojen nousu

  • Laskeva hinta

  • Uutiset

  • Varasto

Tuote on lisätty ostoskoriisi