• Ilmainen toimitus alkaen €25
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

Ilmainen toimitus alkaen €25

Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

Armor-X

Armor-X:n tuotteet on valmistettu ja suunniteltu seikkailua ajatellen. Olipa kyseessä maastopyöräily tai kävely, Armor-X:llä on mitä tarvitset.

Armor-X:n suojakuoret sopivat useisiin laitteisiin ja ne on varustettu älykkäillä klipseillä ja pidikkeillä, jotta voit käyttää laitettasi täydellisesti.

Monet Armor-X-tuotteista ovat myös vedenpitäviä ja mahdollistavat siten laitteesi mukaan ottamisen myös vesiseikkailuihin.

 

Tuotetta

Armor-X

Hongkongissa toimiva Armor-X on liiketoimintakonsepti, joka on suunniteltu tarjoamaan erilaisia älykkäitä ratkaisuja aktiiviseen elämäntapaan. Aktiivinen elämäntapa voi tarkoittaa monia asioita, kuten esimerkiksi sitä, että liikut usein keskellä kaupungin sykettä ja joudut luottamaan älypuhelimeen löytääksesi paikkoja, saadaksesi viihdettä metrossa tai maksaaksesi lounaasi kiireisen työpäivän aikana. Se voi myös olla sitä, ettet koskaan sano ei pitkille maratoneille tai jää paitsi villistä maastopyöräseikkailusta tai sukelluksesta merenpohjalla. Riippumatta siitä, miten vietät päiväsi, voit olla varma, että Armor-X tarjoaa elektronisia lisätarvikkeita, joiden avulla voit ottaa matkapuhelimesi mukaasi kaikenlaisiin seikkailuihin. Älypuhelin on tärkeä osa nykypäivän yhteiskuntaa ja useimmilla meistä on jonkinlainen älypuhelin käytössä. Eikö olisi aika varustaa laitteesi lisätarvikkeilla, joiden avulla voit nauttia sen ominaisuuksista missä ja milloin tahansa? Armor-X:n takana oleva tiimi pitää juuri tämän mielessä suunnitellessaan ja valmistaessaan ainutlaatuisia, patentoituja ratkaisujaan kuorien ja koteloiden muodossa. Perusideana on se, että sinun ei enää koskaan tarvitse huolehtia ulkoisista rasituksista, kuten vedestä, iskuista tai vaurioista, jotka aiheutuvat puhelin putoamisesta, aktiivisesta arjesta huolimatta.

Suojakuoret ja -kotelot ensiluokkalaisilla, suojaavilla ominaisuuksilla

Monet Armor-X:n tuotteista ovat 100 % vedenpitäviä, mikä tarkoittaa, että voit tuntea olosi täysin turvalliseksi ottaessasi uskollisen kumppanisi mukaan veneeseen, rannalle tai jopa vedenpinnan alle. Vedenpitävät kuoret parantavat myös iskunkestävyyttä – voit pudottaa puhelimen 1,2 metrin korkeudesta ilman naarmuuntumista! Tukevista ja suojaavista ominaisuuksista huolimatta saat silti täyden pääsyn puhelimen kosketustoimintoihin, painikkeisiin, Touch ID:hen ja Face ID:hen. Onko sinulla taipumusta olla hieman kömpelö käsistäsi? Oletko usein hulluilla seikkailuilla erämaassa? Harrastatko vaativaa urheilulajia? Työskenteletkö stressaavissa ympäristöissä? Näihin ja moniin muihin tarkoituksiin Armor-X:n tuotteet ovat erittäin sopivia.

Älykkäät ominaisuudet, jotka helpottavat seikkailujasi

Osoitteessa SkalHuset.fi voit valita omat suosikkisi laajasta valikoimasta, josta löytyvät suojakuoret, kotelot ja lompakkokotelot markkinoiden laadukkaimmilta tuotemerkeiltä. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota laajan valikoiman Armor-X-tuotteita. Onko sinulla iPhone, Nokia, Samsung, OnePlus, Huawei tai kenties Motorola-puhelin? Armor-X tarjoaa huippuluokan lisätarvikkeita useimmille laitteille. Yksi tunnetuimmista tuotemerkin tuotteiden ominaisuuksista on heidän X-MOUNT-järjestelmänsä, joka sijaitsee heidän useiden kuoriensa takana, mutta myös useissa eri pidikkeissä. X-MOUNT-ominaisuuden ansiosta voit helposti kiinnittää laitteesi pyörään, veneeseen, käsivarteen tai autoon ja pysyä näin yhteydessä missä tahansa. "Slide, lock and go" on yrityksen oma iskulause, kun kyse on tästä ilmiömäisestä keksinnöstä!

Suuri valikoima Armor-X:n tuotteita osoitteessa SkalHuset.fi

Siitä huolimatta, että Armor-X valmistaa tuotteensa laadukkaimmista ja luotettavimmista materiaaleista, voit luottaa siihen, että SkalHuset.fi tarjoaa tuotteita kilpailukykyisin hinnoin. Uskomme, että jokaisella pitäisi olla mahdollisuus nauttia heidän innovatiivisesta suunnittelustaan! Tuotemerkki pyrkii jatkuvasti kehittämään ja suunnittelemaan uusia tuotteita, jotka tekevät käytöstä entistä tehokkaampaa ja joustavampaa. Älä unohda lukea kunkin tuotteen erityisominaisuuksista, jotta löydät varmasti tarpeitasi vastaavan lisätarvikkeen. Osoitteessa SkalHuset.fi on helppoa tilata kotiin, mitä tarvitset laitteellesi – tarjoamme laajan valikoiman, nopeat toimitukset, 90 päivän avokaupan ja ilmaisen kirjetoimituksen.

Tuotteen suodatin
Lajittele

Tuotteen suodatin

Hinta


Näytä


Väri


Tuotetyyppi


Ominaisuudet


Materiaali


Se sopii

  • Show more
Displaying 12 of 12 results
Displaying 12 of 12 results

Lajittele

  • Suositeltava

  • Nimi

  • Hintojen nousu

  • Laskeva hinta

  • Uutiset

  • Varasto

Tuote on lisätty ostoskoriisi