• Ilmainen toimitus alkaen €25
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

Ilmainen toimitus alkaen €25

Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

Brydge

Brydge on innovatiivinen yritys, jonka tuotteet on suunniteltu niin, että voit saada kaiken irti laitteistasi.

 


Brydgellä on pitkä historia laadukkaiden tuotteiden kehittämisestä. Heidän ensimmäinen näppäimistönsä julkaistiin vuonna 2012, jo ennen Applen Magic Keyboardin julkaisua.

Näitä kekseliäitä tuotteita on saatavilla yli 140 maassa ja 6 000 myymälässä, eikä ole vaikea ymmärtää miksi – tyylikäs muotoilu yhdistettynä toimivuuteen on jotain, mitä me kaikki haluamme.

 

Tuotetta

Brydge

Amerikkalainen Brydge-tuotemerkki perustettiin vuonna 2012 ja se on sittemmin kehittänyt useita innovatiivisia tuotteita, jotka tekevät tietokoneen tai tabletin käytöstä sujuvampaa ja tehokkaampaa. Brydge uskoo, että mahdollisuuksien ei tarvitse loppua siihen, mihin laite loppuu, vaan he haluavat tuotteidensa avulla laajentaa sekä toiminnallisuutta että vapautta, jotta voit käyttää laitteitasi juuri haluamallasi tavalla. Upealla muotoilullaan ja innovatiivisella tekniikallaan he ovat siis kehittäneet korkealaatuisen tuotevalikoiman, joka auttaa käyttäjiä lisäämään sekä mobiilien että pöytälaitteiden tuottavuutta. Valitse esimerkiksi tyylikäs langaton Bluetooth-näppäimistö iPadille, jonka avulla voit helposti luoda itsellesi hyvin varustellun työpisteen missä tahansa. Tai miksi et panostaisi moniporttiseen telakointiasemaan, joka on suunniteltu toimimaan tietokoneen luonnollisena jatkeena? Brydge tarjoaa telakointiasemia ja moniporttisovittimia, jotka on sovitettu sekä Windows- että MacOS-käyttöjärjestelmiin, ja voit tilata ne nopeasti ja helposti verkossa meiltä osoitteesta SkalHuset.fi!

Palkittu muotoilu

Brydgen tuotteita on saatavana yli 140 maassa, ja he kehittävät jatkuvasti uusia, innovatiivisia tuotteita, jotka kulkevat käsi kädessä uusimman tekniikan kanssa. He ovat maailman johtava korkealaatuisten tablettien ja tietokoneiden lisätarvikkeiden toimittaja, ja heille on myönnetty useita palkintoja tyylikkäästä ja hyvin harkitusta suunnittelusta. Korkea laatu on aina heidän fokuksenaan, olipa kyse sitten suunnittelusta, materiaaleista tai käyttökokemuksesta, mikä tarkoittaa, että sinä asiakkaana voit aina tuntea olosi turvalliseksi ja varmaksi, kun ostat jonkin heidän tuotteistaan.

Auttaa sinua saamaan enemmän irti tietokoneesta tai tabletista

Yksi tuotemerkin huipputuotteista on langaton näppäimistö iPadille, josta on tullut uskomattoman suosittu sen kauniin muotoilun ja erinomaisen toiminnallisuuden ansiosta. Sen avulla saat molempien maailmojen parhaat puolet yhdistämällä tablettisi joustavuuden kannettavan tietokoneen tuottavuuteen. Näppäimistöön on suunniteltu Brydgen patentoimat saranat, joiden avulla voit käyttää laitettasi erilaisissa kulmissa ja luoda siten asennon, joka edistää sekä tuottavuutta että mukavuutta. Saranat ovat uskomattoman vakaita ja muuttavat tablettisi kannettavaksi tietokoneeksi hetkessä, kun taas näppäimistö on erittäin helppo poistaa, kun haluat käyttää tablettiasi taas mobiililaitteena. Tutustu myös Brydgen kannettaviin kosketuslevyihin, telakointiasemiin ja moniporttisovittimiin, jotka kaikki ovat erinomaisia lisäyksiä tietokoneellesi riippumatta siitä, käytätkö sitä työhön tai vapaa-aikana. Brydgen tuotteiden avulla saat yksinkertaisesti kaiken irti tabletistasi tai tietokoneestasi, ja ne sopivat yhtä hyvin kotiin kuin toimistoon.

Osta edullisia Brydgen lisätarvikkeita osoitteesta SkalHuset.fi

Verkkokaupastamme löydät Bridgen langattomat näppäimistöt eri väreissä ja eri kokovaihtoehtoina, jotka sopivat useimpiin iPad-malleihin. Heti kun yhdistät ne iPadin kanssa, tabletin ja kannettavan välillä on täydellinen tasapaino, mikä antaa sinulle optimaalisen laitteen päivittäiseen käyttöön, jonka avulla voit tehdä työtä milloin tahansa ja missä tahansa! Jotta saat kaiken irti tabletistasi, näppäimistö on tietysti varustettu monilla ominaisuuksilla, kuten LED-taustavalaistuilla iOS-näppäimillä ja Apple Pencil -tuella. Se, että ne on valmistettu myös yhdestä korkealaatuisesta alumiiniosasta, tarkoittaa, että voit luottaa pitkäkestoiseen laatuun. Yhdistä näppäimistö samanväriseen tablettiin tai anna sen luoda kontrasti valitsemalla erivärinen malli. Täydennä teknologiavarusteesi sitten Brydgen telakointiasemalla ja sovittimella, joissa on useita portteja, jotta voit tallentaa tablettisi sisällön turvallisella tavalla ja liittää tietokoneen tai tabletin helposti muihin laitteisiin. Älä myöskään unohda tutustua muihin älykkäisiin ja edullisiin matkapuhelin-, tabletti- ja tietokonetarvikkeisiin ja tilata suosikkisi verkosta jo tänään, osoitteesta SkalHuset.fi!

Tuotteen suodatin
Lajittele

Tuotteen suodatin

Hinta


Näytä


Väri


Tuotetyyppi


Ominaisuudet


Materiaali


Se sopii

  • Show more
Displaying 14 of 14 results
Displaying 14 of 14 results

Lajittele

  • Suositeltava

  • Nimi

  • Hintojen nousu

  • Laskeva hinta

  • Uutiset

  • Varasto

Tuote on lisätty ostoskoriisi