• Ilmainen toimitus alkaen €25
 • Nopeat toimitukset
 • 90 päivän avokaupan

Ilmainen toimitus alkaen €25

Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

Decoded

Decoded on moderniin Rotterdamiin perustuva brändi, mikä näkyy heidän tyylikkäiden tuotteidensa suunnittelussa.

 

 

 

 

 

 


Kestävistä materiaaleista valmistetut, pelkistetysti muotoillut Decoded-tuotteet tarjoavat laajan valikoiman lisätarvikkeita useille eri laitteille. Kaikki tuotteet ovat läpikäyneet useita testejä laadun varmistamiseksi.

Decodedin perusfilosofiana on tarjota korkealaatuisia tuotteita kestävistä materiaaleista ja yrittää mullistaa mobiilitarvikemarkkinat – tarpeettomasta jätteestä kestävämpään suuntaan.

 

Tuotetta

Decoded

Muovin ja muun jätteen hallitsemassa maailmassa on onni, että Decodedin kaltaiset tuotemerkit uskaltavat ajatella eri tavalla. Decoded perustettiin Rotterdamissa vuonna 2009, ja sen visiona on monien muiden yritysten tapaan suunnitella ja valmistaa mobiilitarvikkeita, jotka suojaavat matkapuhelinta kulumiselta. Heidän yksinkertainen liiketoimintasuunnitelmansa kuitenkin järkkyi, kun he näkivät, kuinka paljon materiaalia meni hukkaan heidän omassa tuotannossaan. Decoded ymmärsi, että jokaisella heidän valmistamallaan tuotteella oli negatiivinen vaikutus ympäristöön, ja näin kestävän kehityksen ohjelma RE_CODED näki päivänvalon. Nyt tuotemerkki valitsi sen sijaan panostamisen mobiilitarvikkeisiin, jotka ottavat huomioon sekä kuluttajien tarpeet että ympäristön hyvinvoinnin. Brändi etsii jatkuvasti uusia, innovatiivisia materiaaleja ja valmistusmenetelmiä voidakseen luoda kestäviä tuotteita.

Kestävä ja ympäristöystävällinen suoja Applen tuotteille

Decoded pyrkii suunnittelemaan tuotteita, jotka sopivat moderniin elämäntyyliin. Decodedin suojakotelon ansiosta voit siis luottaa saavasi laadukkaita materiaaleja, tyylikkään muotoilun ja huippuluokan toimintoja, jotka on hitsattu yhteen täydelliseksi kokonaisuudeksi. Etsitpä sitten suojakuorta Macbookille, suojakoteloa iPadille tai suojakuorta iPhonelle, Decoded tarjoaa ensiluokkaisia lisätarvikkeita, jotka ovat käyneet läpi lukuisia, luotettavia testejä ennen markkinoille tuloa. Etsitkö tyylikästä, modernia ja iskunkestävää suojaa uskolliselle kumppanillesi? Haluatko varmasti välttää halkeamia ja naarmuja, jotka häiritsevät käyttökokemustasi? Silloin on hyvä idea tutustua Decoded-tuotevalikoimaamme osoitteessa SkalHuset.fi!

Jotakin jokaiseen makuun ja tyyliin

Haluatko, että puhelimesi erottuu kirkkailla väreillä, kuten sinisellä, keltaisella, vihreällä tai vaaleanpunaisella? Tai ehkä pidät enemmän maanläheisistä sävyistä, kuten ruskeasta, harmaasta tai mustasta? Ei hätää! Osoitteesta SkalHuset.fi löydät Decoded-tuotteita jokaiseen makuun. Brändi tarjoaa erilaisia suojakuoria, jotka antavat puhelimen takaosalle turvallisen suojan ulkoisia rasituksia vastaan. Täältä löydät useita pehmeästä silikonista valmistettuja suojakuoria, jotka säilyttävät älypuhelimen käytännöllisyyden, ja näytön ja kameran ympärillä korotetun reunan avulla saat lisäturvaa aktiivisessa arjessa. Tarjoamme myös käytännöllisiä aidosta nahasta valmistettuja suojakoteloita, jotka suojaavat sekä puhelimen etu- että takaosaa. Lähes kaikissa Decodedin koteloissa on myös irrotettava kuori, mikä tarkoittaa, että voit irrottaa vankemman kotelo-osan milloin haluat. Pidätkö mieluummin lompakkokotelosta, johon voit sujauttaa pankkikorttisi puhelimesi kanssa? Siinä tapauksessa Decoded tarjoaa monia jännittäviä vaihtoehtoja! Täältä löydät violetit, siniset, ruskeat ja mustat puhelinlompakot käytännöllisillä korttipaikoilla. TPU-materiaalin ja aidon nahan yhdistelmä antaa sinulle iskunkestävän ja luotettavan suojan onnettomuuden sattuessa.

Huipputekniset ominaisuudet, jotka nostavat käyttökokemuksen uudelle tasolle

Oletko sinäkin yksi monista, joka on täysin ihastunut Apple Magsafe -järjestelmään? Ei mikään ihme! Kuinka helppoa onkaan se, että puhelimen voi asettaa suoraan latausaseman päälle ja näin välttyä aikaisemmilta johtosotkuilta latauksen aikana? Decoded tarjoaa luonnollisesti myös Magsafe-yhteensopivia suojakuoria, jotka eivät estä eivätkä häiritse Magsafe-latausta. Täältä löydät myös iPad-kotelot kätevällä jalustaominaisuudella, upeat rannekkeet Apple Watchille, tyylikkäät suojukset Macbookille ja trendikkäät AirPod-kotelot. Osoitteesta SkalHuset.fi löydät laajan Decoded-valikoiman, joten tutustu tarjontaan ja klikkaa kotiin tarvitsemasi. Voit käyttää sivuillamme olevaa suodatustoimintoa helpottaaksesi navigointia kaikkien tuotetyyppien, materiaalien, ominaisuuksien ja värien välillä. Oletko tehnyt päätöksesi? Tee tilauksesi ennen klo 16.00 ja lähetämme tilauksesi vielä samana päivänä!

Tuotteen suodatin
Lajittele

Tuotteen suodatin

Hinta


Näytä


Väri

 • Show more

Tuotetyyppi

 • Show more

Ominaisuudet

 • Show more

Materiaali


Se sopii

 • Show more
Displaying 99 of 99 results
Displaying 99 of 99 results

Lajittele

 • Suositeltava

 • Nimi

 • Hintojen nousu

 • Laskeva hinta

 • Uutiset

 • Varasto

Tuote on lisätty ostoskoriisi