• Ilmainen toimitus alkaen €25
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

Ilmainen toimitus alkaen €25

Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

Deltaco
Tuotetta

Deltaco

Deltaco perustettiin vaatimattomassa Ludvikan kaupungissa vuonna 1991. Tämä ruotsalainen tuotemerkki aloitti matkansa pienenä kauppayhtiönä, joka keskittyi kaapelien suoraan maahantuontiin Taiwanista ja sen jälkeen jälleenmyyntiin Ruotsin markkinoilla. Pari vuotta myöhemmin Deltaco päätyi pieneen kellarihuoneeseen Etelä-Tukholmassa, mutta yrityksen liiketoiminta ja tarjonta kasvoivat niin nopeasti, että pian tuli taas aika vaihtaa tiloja. Näin toiminta jatkui säännöllisin väliajoin vuoteen 2018 asti. Yritys on vain jatkanut kasvuaan, perustanut useita tytäryhtiöitä, laajentunut ulkomaille ja ennen kaikkea ilahduttanut asiakkaitaan laadukkailla tuotteilla. Deltacon perusidea on kuitenkin sama: tarjota ensiluokkaisia elektroniikkatarvikkeita kilpailukykyisin hinnoin!

Laadukkaat tarvikkeet matkapuhelimeen, tablettiin ja tietokoneeseen

Etsitpä sitten kaapelia, sovitinta, laturia, puhelimen suojakuorta, näytönsuojaa, koteloa tai jalustaa, Deltacolta löydät juuri etsimäsi. Täältä löydät esimerkiksi useita erilaisia seinälatureita, joilla voit ladata yhtä tai useampaa laitetta samanaikaisesti. Tarvitsetko sovittimen? Deltaco tarjoaa käytännöllisiä Lightning-sovittimia, joiden avulla voit ladata puhelintasi ja samalla yhdistää siihen 3,5 mm:n äänikaapelin tai kuulokkeet iPhone 7 -mallia tai uudempaa varten. Tai miksi et valitsisi laitteellesi HDMI-sovitinta USB-C:llä? Näin voit helposti ja nopeasti liittää projektorin tai lisänäytön matkapuhelimeesi, mutta myös ladata laitteen samalla kerralla. Deltaco tarjoaa myös erilaisia kaapeleita esimerkiksi USB-C:stä USB-A:han, USB-C:stä Lightningiin ja USB-C:stä USB-C:hen vaihtelevan pituisina.

Löydät kaiken tarvitsemasi helpompaa mobiilikäyttöä varten

Oletko sinäkin aivan koukussa langattomaan lataukseen? Ymmärrämme sinua! On lievästi sanottuna mukavaa välttyä sotkuisilta kaapeleilta ja sen sijaan panostaa koko sydämellään pieniin latausasemiin, joihin voit vain asettaa älypuhelimesi yksinkertaista ja nopeaa latausta varten. Deltaco tarjoaa useita langattomia latureita, joita voit käyttää kotona tai autossa. Entä miltä kuulostaisi käytännöllinen autoteline integroidulla langattomalla latauksella? Tämänkaltaisen huipputeknologisen lisätarvikkeen ansiosta sinun ei koskaan tarvitse huolehtia puhelimesi akun loppumisesta, kun yrität löytää perille uuteen määränpäähän. Teline kiinnitetään tuuletusritilään ja se helpottaa GPS:n seuraamista ajon aikana. Voit myös valita omasi useista langattomista kodin latureista – joko klassisen latausaseman mustasta muovista, tyylikkään mallin harmaalla kangaspinnalla tai käytännöllisen langattoman laturin jalustalla.

Suojaa matkapuhelimesi Deltacon iskunkestävällä kuorella

Matkapuhelimesi kulkee mukanasi, mihin ikinä menetkin. Pieni arjen apulainen pitää huolen siitä, että pidät yhteyttä läheisiisi, olet ajan tasalla maailman uutisista, ikuistat elämän parhaat hetket etkä kyllästy odotushuoneessa, junamatkalla tai lenkillä. On siten loogista varmistaa puhelimelle huippuluokan suojaus, eikö niin? Osoitteesta SkalHuset.fi löydät sekä Deltacon suojakotelot että suojakuoret, jotka antavat matkapuhelimelle turvallisen suojan naarmuja, halkeamia ja kulumista vastaan. Täältä löydät tyylikkäät suojakuoret sekä kirkkaina että neutraaleina malleina, mutta myös koteloita, jotka suojaavat puhelintasi kaikin puolin. Jos valitset mieluummin lompakkokotelon, et varmasti tule pettymään – Deltaco tarjoaa useita erilaisia koteloita integroiduilla korttilokeroilla, joiden avulla voit kuljettaa pankkikorttisi mukanasi puhelimen kanssa.

90 päivän avokauppa Deltacon tuotteille osoitteessa SkalHuset.fi

Osoitteesta SkalHuset.fi löydät laajan valikoiman Deltacon elektroniikkatarvikkeita. Täältä löydät tarvitsemasi kaapelin, sovittimen, autotelineen tai laturin – kilpailukykyiseen hintaan ja 90 päivän avokaupalla! Jos teet tilauksesi ennen klo 16.00, voit myös luottaa siihen, että lähetämme pakettisi samana päivänä. Tervetuloa!

Tuotteen suodatin
Lajittele

Tuotteen suodatin

Hinta


Näytä


Väri


Tuotetyyppi

  • Show more

Ominaisuudet


Materiaali


Se sopii

Displaying 36 of 36 results
Displaying 36 of 36 results

Lajittele

  • Suositeltava

  • Nimi

  • Hintojen nousu

  • Laskeva hinta

  • Uutiset

  • Varasto

Tuote on lisätty ostoskoriisi