• Ilmainen kirjeen toimitus (Jäljitettävä kirje 2.90€)
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Ilmainen kirjeen toimitus!

 Jäljitettävä kirje 2.90€

Marvel
Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Se sopii

  • Lähellä

Palaamme ajassa taaksepäin vuoteen 1939, jolloin Stan Lee ja Jack Kirby perustivat Timely Comicsin, joka nykyisin tunnetaan nimellä Marvel Comics. Nämä kaksi onnistuivat luomaan eri sarjakuville yhteisen Marvel-universumin, jonka erilaiset hahmot, kuten supersankarit ja roistot, lopulta kohtaisivat. Kaikkien näiden vuosien aikana Marvel-brändi on kasvanut niin paljon, että maapallolta tuskin löytyy yhtäkään ihmistä, joka ei tuntisi tätä merkkiä tai jotakin sen hahmoista. Jos näin kuitenkin on päässyt käymään, esittelemme Marvelin ja muutaman heidän hahmoistaan.

Hämähäkkimies
Hulk
Wolverine 
Ihmeneloset
Iron Man
Kapteeni Amerikka
Tohtori Outo

Marvel Entertainment, LLC, on The Walt Disney Companyn kokonaan omistama tytäryhtiö ja yksi maailman merkittävimpiä hahmoihin perustuvia viihdeyhtiöitä. Yhtiö rakentuu yli 8 000 hahmon todistettuun kirjastoon, jota on esitetty erilaisissa medioissa 75 vuoden ajan. 

Nyt ne on saatavilla suojakuorina meiltä! Eikö olekin supersiistiä? Ainakin me olemme todella innoissamme!  


MARVEL JA SKALHUSET
Me SkalHusetilla voimme ylpeästi todeta, että RAKASTAMME Marvelia. Oli se sitten sanomalehdissä, elokuvissa, mobiililaitteissa... ymmärrät idean! Lisää Marvelia kansalle. Olemme yrittäneet saada haltuumme mahdollisimman monta hahmoa ja olemme erittäin iloisia siitä, että niitä on näinkin paljon! Suojakuoret eroavat toisistaan värien ja hahmojen osalta, ja ne kaikki ovat ainutlaatuisia omalla tavallaan. Ajattele, että taskussasi voi olla supersankari joka päivä, missä ikinä oletkin. Eikä tässä vielä kaikki, kuoret on valmistettu niin uskomattoman hyvin, että niillä on helppo ylpeillä. Ainakin meidän kesken täällä SkalHusetilla. Uskomme, että olemme kaikki jonkun supersankareita. Sinäkin voit olla!

Meillä on TPU-materiaalista (pehmeämpi versio silikonista) valmistettuja suojakuoria, joiden takaosaan on painettu eri hahmoja. 

Saatavilla seuraaviin puhelimiin:
iPhone
Samsung Galaxy
Huawei

Lopuksi sitaatti Iron Manilta:
“It’s an imperfect world but it’s the only one we got”Tony Stark (Iron Man, 2008)

 

Tuote on lisätty ostoskoriisi