• Toimitus alkaen 1.90 €
 • Nopeat toimitukset
 • 90 päivän avokaupan

 Toimitus alkaen 1.90 €

 Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

Otterbox

Otterbox valmistaa suojakuoria ja suojakoteloita, jotka suojaavat taatusti puhelintasi putoamisilta, iskuilta ja naarmuilta. Otterboxin suojakuoret ja suojakotelot ovat tunnettuja iskunkestävyydestään ja päätyvätkin siksi monen puhelimen suojaksi.

 

Otterboxin valmistamia suojakuoria ja suojakoteloita on saatavana useita eri designeja, eri materiaaleista valmistettuina ja useina eri värivaihtoehtoina, joten löydät varmasti itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Olitpa töissä rakennustyömaalla, nautit ulkoilusta tai haluat vain suojata puhelimesi kunnolla, löydät tästä valikoimasta varmasti omasi. 

Otterboxin suojakuoret ja suojakotelot olivat aiemmin aina mustia. Nyt he ovat lisänneet valikoimaansa myös värillisiä kuoria, kuten sinisiä ja oransseja. Minimalistisen designinsa ansiosta tuotteet ovat paitsi iskunkestäviä, myös tyylikkäitä ja ajattomia.

 

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

 • Lähellä

Tuotetyyppi

 • Lähellä

Ominaisuudet

 • Lähellä

Materiaali

 • Lähellä

Se sopii

 • Lähellä

Otterbox perustettiin vuonna 1998, ja tänään se on markkinoiden ykkönen. Yritys valmistaa suojaavia, kestäviä ja edullisia suojakuoria 20 vuoden kokemuksella. Älypuhelimesi ansaitsee kaikkein parasta, ja Otterbox on juuri sitä – paras! Vuonna 2012 Otterbox palkittiin parhaana työpaikkana. Yrityksellä on yhteensä yli 500 työntekijää, ja se lahjoittaa säännöllisesti rahaa hyväntekeväisyyteen. Kun ostat suojakuoren tai -kotelon Otterboxilta, autat tekemään maailmasta paremman!

Otterbox-kuoret

20 vuoden aikana Otterbox on todella vakiinnuttanut asemansa markkinoilla. Se on tiivis ja yhtenäinen tuotemerkki, joka osaa asiansa. He arvostavat laatua ja tyyliä, ja valmistavat suojakuoria useille eri laitemalleille, kuten:

 • iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max
 • iPhone 7/8
 • iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr
 • Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10 Plus, Samsung Galaxy S10e
 • iPad
 • Samsung Galaxy Tab

Otterbox käyttää useita erilaisia materiaaleja, joten budjettisi ja makusi määrittävät juuri sinulle sopivan tuotteen. Voit esimerkiksi ostaa nahkakotelon tai Defender-suojakuoren. Otterbox valmistaa tyylikkäitä puhelimien suojakuoria asiakkaiden tarpeisiin. Hanki esimerkiksi viininpunainen, musta tai läpinäkyvä kuori – mikä ikinä sopiikaan juuri sinun tarpeisiisi, toiveisiisi ja puhelimeesi. Symmetry, Defender ja Strada ovat vain muutamia esimerkkejä eri kokoelmista, joihin kannattaa tutustua tarkemmin! Symmetry ja Defender ovat suojakuorisarjoja ja Strada on Otterboxin suojakotelosarja.

Otterbox ja ihminen

Otterbox kiinnittää huomiota asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin ja kehittää sen pohjalta puhelimen suojakuoria ja -koteloita. Ei siis ole ihme, että he ovat olleet huipulla älypuhelimien suojauksessa. He ansaitsevat lisäpisteitä siitä, että he lahjoittavat rahaa lasten koulutukseen. Otterbox on reilu tuotemerkki, joka ajattelee ihmisiä ja heidän tarpeitaan. Ajatteletko sinäkin muita ihmisiä?

Miksi SkalHuset?

Myös me täällä Skalhusetilla arvostamme ihmisiä ja asiakkaitamme. Tiedämme, että ostat mieluummin kaikki puhelintarvikkeet samalta verkkosivustolta kuin etsit niitä internetin syövereistä. Haluamme sinun löytävän meiltä tarvitsemasi tuotteet, minkä vuoksi olemme koonneet valikoimaamme useita reiluja ja kestäviä tuotemerkkejä, jotka valmistavat puhelimen suojakuoria- ja koteloita, tablettisuojia, kaapeleita, johtoja, kuulokkeita ja muuta. Koko valikoimamme on käynyt läpi laadunvalvonnan, ja työntekijämme ovat testanneet kaikki tuotteet itse. Kuten Otterbox, myös me olemme tiivis ja yhtenäinen tiimi!

Tilaa ennen klo 16.00 ja lähetämme paketin jo samana päivänä. Ja muista – toimitus on aina maksuton!

Tuote on lisätty ostoskoriisi