• Ilmainen kirjeen toimitus (Jäljitettävä kirje 2.90€)
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Ilmainen kirjeen toimitus!

 Jäljitettävä kirje 2.90€

Philips
Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Se sopii

  • Lähellä

Philips

Philips on perustettu Eindhovenissa, Alankomaissa, Gerard Philipsin toimesta 15. toukokuuta 1891. Heidän ensimmäiset tuotteensa olivat hehkulamppuja. Vuonna 1929 Philips julkaisi ensimmäisen parranajokoneensa, Philishaven, josta tuli suoraan todellinen jymymenestys. Saksalaisten miehityksen aikaan toisessa maailmansodassa yritys otettiin saksalaiskomennukseen ja valjastettiin valmistamaan sotatarvikkeita Saksan jalkaväelle Wehrmachtille (Natsi-Saksan aikaiselle joukolle) ja liittoutuneet pommittivat tehdasta säännöllisesti. Philipsin ensimmäinen tehdas toimii nykyisin museona.

Philipsin toiminnan ydin on aina ollut innovatiivisuus ja ihmiskeskeisyys. He pyrkivät luomaan ja toimittamaan uutta tekniikkaa ja innovatiivisia uusia tuotteita, joilla on merkitystä. Jos etsit korkealaatuisia kuulokkeita, joihin on käytetty uusinta tekniikkaa, Philips on valintasi. Suorituskykyinen ja laadukas ääni, tanakka basso ja monta toimivaa ominaisuutta tekevät Philipsistä oivan valinnan.

Nykypäivänä lähes kaikki ihmiset käyttävät erilaisia teknisiä laitteita. Me SkalHusetilla tiedämme, että haluat suojata ja pitää huolta laitteistasi. Siksi olemmekin ottaneet myyntiin erilaisia tarvikkeita, jotta löytäisit tarvitsemasi. Olipa kyse sitten suojakuoresta puhelimeen tai näytönsuojasta tablettiin, voimme varmasti palvella sinua. Luonnollisesti saat ostoksellesi 14 päivän täyden peruutusoikeuden sekä 90 päivän avokaupan, jos et ole tyytyväinen ostokseesi.

Tuote on lisätty ostoskoriisi