Posti vain 4€
 PostNord-kirjetoimitus vain 3€
 Saat aina avokaupan 90 päivän ajan  
​​ Nopeat toimitukset Ruotsissa sijaitsevasta varastostamme Toimitus alkaen

 Posti vain 4€
          

 

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Se sopii

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

På marknaden idag finns det en hel uppsjö av olika adaptrar för alla möjliga olika syften. Det kan vara svårt att navigera sig och hitta rätt adapter för rätt syfte. SkalHuset har i många år arbetat med kablar och adaptrar och jobbar ständigt för att ge dig som kund en enkel och smidig upplevelse med enbart testade och kvalitativa produkter. SkalHuset arbetar enbart med kvalité och hållbarhet. 

I vårt sortiment finns det något för alla behov och syften. I dagsläget har vi adaptrar från varumärken som OnePlus, Sony, Huawei, Satechi, Smartline, Mcdodo, Baseus och Usams. En adapter är en anordning som gör att ett anslutningsdon passar i en annan typ av anslutning. SkalHuset.se har adaptrar som leder USB-c till 3.5 mm ljudut- och ingång, USB-c till HDMI, USB-c till USB-A, lightning-port till micro-USB och även adaptrar med flera portar där man kan koppla in olika typer av anslutningar. En multiport är bra att ha ifall du behöver koppla in flera anslutningar i en viss enhet, då slipper du ha massa enskilda adaptrar. 

En adapter kan användas till många saker och ofta för att ansluta USB-hårddiskar, möss, tangentbord, hörlurar, högtalare, HDMI och laddningskablar för att ta några verkliga exempel. Ta först reda på exakt vilken anslutning du behöver en adapter till. 

Eftersom elektronikmarknaden går som ett spjut framåt så kan det vara så att gamla kontakter och anslutningar inte funkar i nyare anslutningar. Därför kan man behöva en adapter för att koppla ihop sin nya enhet med kanske en äldre dator. Ifall du idag äger en nyare generation av smartphone och har en äldre generation av hörlurar så kan det vara så att du behöver en adapter för att kunna ansluta din 3.5 mm ljudutgång till telefonen. Det kan givetvis vara förvirrande med olika typer av anslutningar, adaptrar och kablar i olika former. Om du känner dig vilsen och behöver rådgivning så hjälper vår kundtjänst dig. SkalHuset.se finns tillgängliga för att hjälpa dig alla vardagar via chatt, Facebook Messenger, mail, SMS, Whatsapp och telefon. 

Om du hellre vill leta själv och behöver veta om din produkt passar med en adapter i vårt sortiment, så kan du gå in på produktbeskrivningen vid en utvald produkt och se vilka produkter som är kompatibla med enheten. Om produkten du letar efter inte finns i vårt sortiment får du gärna maila oss med information så kan vi förhoppningsvis lösa dina önskemål. Välkommen till SkalHuset.se! 

Tuote on lisätty ostoskoriisi