• Ilmainen kirjeen toimitus (Jäljitettävä kirje 2.90€)
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Ilmainen kirjeen toimitus!

 Jäljitettävä kirje 2.90€

Sony Xperia 5 Kuoret

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

Parasta mitä voit tehdä uudelle puhelimellesi, on hankkia tyylikkäät Kuoret monipuolisesta valikoimastamme. Täältä löydät kaikki Sony Xperia 5 -Kuoret. Meillä on jotakin kaikille riippumatta siitä, etsitkö minimalistista ja tyylikästä mallia tai kaipaatko näyttävämpää ja värikästä vaihtoehtoa. Meillä on tietenkin kuoria myös fiksuilla toiminnoilla, kuten korttilokeroilla tai käsipidikkeillä, mikä tekee puhelimen käsittelystä hieman helpompaa. Jos kannat puhelinta mukana haastavissa olosuhteissa, kuten rakennustyömaalla, sinulla on kenties tarvetta kestävälle suojakuorelle, joka on iskunkestävä ja suojaa pölyltä? Tutustu silloin korealaisen Love Mein suojakuoriin. Heidän Powerful-hybridikuorensa Sony Xperia 5 -puhelimille tekevät puhelimesta lähes tuhoutumattoman. Kuori on valmistettu materiaaliyhdistelmästä, jossa on silikonia ja metallia, mikä tekee kuoresta lähes luurankomaisen vakaan ja optimaalisesti iskunsuojaa tarjoavan.

Meiltä löydät paljon erilaisia Sony Xperia 5 -suojakuoria, kuten yksiväriset silikoniKuoret, jotka pitävät puhelimen tukevammin kädessä ja vähentävät sen liukumista erilaisilla tasoilla. Nämä ovat klassisia kuoria, joita löytyy kaikissa sateenkaaren väreissä, kuten valkoisena, punaisena, sinisenä, liilana ja keltaisena. Anna puhelimellesi ripaus henkilökohtaista tyyliä suojakuorella ja lisää siihen ulkoinen korttilokero, avaimenperä tai koristele se hauskoilla tarroilla.

Anna puhelimelle ainutlaatuinen ulkonäkö läpinäkyvällä Sony Xperia 5 -muovikuorella

Kuvittele, kuinka hauskaa olisi saada täysin ainutlaatuinen puhelin. Nyt voit tehdä Sony Xperia 5 -puhelimestasi täysin omantyylisen hankkimalla siihen yksinkertaisen, läpinäkyvän suojakuoren ja koristelemalla sen itse! Kokeile läpinäkyvää silikonikuorta tai muovikuorta ja päästä mielikuvitus vapaaksi kuoren koristelemisen suhteen. Tulosta kuvia ystävistä, lemmikeistä tai perheestä ja aseta ne kuoren takaosaan. Leikkaa, liimaa ja koristele kuoresi aivan kuten itse haluat, esimerkiksi 3D-tarroilla, mini-LED-valoilla tai muulla tavoin.

Jos puhelimen tyylikäs ulkonäkö miellyttää, voit käyttää IMAK Airbag -suojakuorta puhelimen suojaamiseen. Kuori ei vain suojaa puhelimen takaosaa, vaan siinä on myös suoja puhelimen etuosalle. Tämä on ehdottomasti varma tapa suojata puhelintasi naarmuilta ja muilta arkisilta vahingoilta. Vinkkimme sinulle hankkiessasi Sony Xperia 5 -puhelimen on samalla hankkia myös hyvä näytönsuoja. Voit tuntea olosi turvalliseksi käsitellessäsi puhelinta, joka on täysin suojattu – takakuori, reunat ja näyttö. SkalHuset.fi tarjoaa laajan valikoiman erilaisia näytönsuojia, kuten panssarilasista valmistettuja, jotka suojaavat näyttöä tehokkaasti naarmuilta ja iskuilta. Useimmat meistä katsovat puhelimella elokuvia tai YouTube-videoita, ja puhelin saattaa nojata maitopurkkiin, viinipulloon tai kirjoihin, koska kädet on mukavampi pitää vapaina. Kokeile suojakuorta, jossa on arkea helpottava jalustaominaisuus. Nostat vain jalustan ja nautit videoiden katsomisesta puhelin vaakasuorassa asennossa.

Tuote on lisätty ostoskoriisi