• Ilmainen kirjeen toimitus (Jäljitettävä kirje 2.90€)
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Ilmainen kirjeen toimitus!

 Jäljitettävä kirje 2.90€

Micro-USB Kaapelit

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

Micro-USB-kaapelia käytetään nykyään monien erityyppisten laitteiden kanssa ja sitä voi käyttää useissa eri yhteyksissä. Micro-USB:n avulla voit siirtää valokuvia helposti ja nopeasti kamerastasi, matkapuhelimestasi tai tabletistasi. Voit myös ladata Playstation 4 -ohjaimen micro-USB:lla. Myös monet puhelinvalmistajat käyttävät tavallisesti micro-USB-latureita puhelimissaan. Kaapeleista on saatavilla monia eri muotoja, ja sopivan löytäminen riippuu siitä, minkä tyyppiseen laitteeseen haluat liittää sen. Micro-USB on kaapeli, joka voi olla hyödyllinen monessa eri tilanteessa. Sille tulee aina käyttöä jossain vaiheessa. Micro-USB toimii lukuisien eri laitteiden kanssa Samsungin uusimpien laitteiden ja Apple-tuotteiden lisäksi.

Meillä SkalHuset.fi-sivustolla on laaja valikoima micro-USB-kaapeleita, ja tarjoamme sinulle asiakkaana paljon eri vaihtoehtoja ja eripituisia kaapeleita. Tällä hetkellä SkalHusetin valikoimassa on lukuisia valmistajia, kuten esimerkiksi Usams, Samsung, Nomad, Huawei, Xtorm, XQISIT, Vivanco, Smartline, Sony, Richmond & Finch ja Baseus. Kaikki valikoimastamme löytyvät tuotteet ovat erittäin laadukkaita ja kestäviä. Ostaessasi tuotteita SkalHuset.fi-sivustolta, meille on tärkeää, että tunnet asiakkaanamme olosi turvalliseksi ostoksen ja tuotteen suhteen. Meillä on monien vuosien kokemus micro-USB-kaapelien myynnistä. 

Micro-USB-kaapeleita myydään eri pituisina, ja ennen ostosten tekemistä sinun tulisi miettiä, minkä tyyppisen kaapelin haluat. Lyhyt kaapeli on helppo ja kätevä pitää mukana, kun taas pidemmällä kaapelilla voit ladata laitteesi suuremmalta etäisyydeltä, minkä moni kokee hyödyllisenä. Yleisesti ottaen 2-3 metriä on hyvä pituus perinteiselle latauskaapelille. Pohdi tarvitsemasi kaapelin pituutta ja mittaa sen mukaan, miten lyhyt tai pitkä etäisyys on sinulle sopiva. Valikoimastamme löydät kaapeleita, jotka ovat pituudeltaan 1 metri, 1,2 metriä, 1,5 metriä, 2 metriä ja pisin kaapelimme on jopa 3 metriä. 

Jos sinulla on kysyttävää tietystä micro-USB-kaapelista, voit ottaa yhteyttä SkalHusetin asiakaspalveluun. Tavoitat asiakaspalvelumme chatin ja sähköpostin välityksellä. Autamme sinua mielellämme ja vastaamme aina kysymyksiisi. Jos sinulla on toivomuksia tietyn tuotteen suhteen, otamme mielellämme vastaan pyyntösi ja ehdotuksesi ja katsomme, mitä voimme tehdä asian eteen. Tervetuloa meille sivustolle SkalHuset.fi!

Tuote on lisätty ostoskoriisi