Posti vain 4€
 PostNord-kirjetoimitus vain 3€
 Saat aina avokaupan 90 päivän ajan  
​​ Nopeat toimitukset Ruotsissa sijaitsevasta varastostamme Toimitus alkaen

 Posti vain 4€
          

 

Micro USB Kaapelit

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Se sopii

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

En micro-USB-kabel används idag till massor av olika typer av produkter och kan användas inom flera olika områden. Med en microUSB kan du smidigt och snabbt ladda över bilder från din kamera, mobiltelefon eller surfplatta. Man kan även ladda sin Playstation 4-kontroll med hjälp av micro-USB. Det är också vanligt att mobiltillverkare använder sig av micro-USB-laddare till sina telefoner. Det finns många olika typer av former och det hänger på vilken typ av enhet du vill ansluta till. Micro-USB är en kabel som kan vara mycket bra att ha i olika lägen. Den brukar alltid komma till användning någon gång. Micro-USB funkar till en stor mängd olika enheter, förutom Samsungs senaste samt Apples produkter.

SkalHuset.se har ett brett sortiment av micro-USB-kablar och erbjuder dig som kund massvis av olika alternativ och olika längder på kablarna. I dagsläget har SkalHuset en uppsjö av tillverkare som Usams, Samsung, Nomad, Huawei, Xtorm, XQISIT, Vivanco, Smartline, Sony, Richmond & Finch och Baseus för att nämna några tillverkare i vårt sortiment. Alla våra produkter i sortimentet håller hög kvalité och har bra hållbarhet. Om du köper produkter via SkalHuset.se så är det viktigt för oss att du som kund känner dig trygg med köpet och produkten. Vi har mångårig erfarenhet av att sälja micro-USB-kablar. 

Micro-USB-ablarna säljs i olika längder och innan du genomför ett köp bör du tänka vilken typ av kabellängd du önskar dig. Väljer du en kort kabel så får du en smidig bärbarhet och om du väljer en längre kabel så kan du ladda din enhet på ett längre avstånd, vilket många ser som positivt. Man brukar säga att två till tre meter är en bra längd för en traditionell laddningskabel. Ta en funderare på vilken kabellängd du behöver och mät gärna upp hur långt eller kort avstånd du behöver. I vårt sortiment hittar du kablar som är 1 meter, 1.2 meter, 1.5 meter, 2 meter och vår längsta kabel är på hela 3 meter. 

Om du har en specifik fråga om en viss micro-USB-kabel så är du välkommen att skriva till SkalHusets kundtjänst. Kundtjänsten finns tillgänglig via chatt och via mail. Vi hjälper dig mer än gärna och besvarar alltid dina funderingar. Om du har ett önskemål om en viss produkt så tar vi gärna emot din förfrågan och ser vad vi kan åstadkomma. Välkommen till oss på SkalHuset.se!

Tuote on lisätty ostoskoriisi