• Toimitus alkaen 1.90 €
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Toimitus alkaen 1.90 €

 Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

Varavirtalähteet

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Se sopii

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

Tämän päivän yhteiskunnassa käytämme puhelimia, tietokoneita, digitaalikameroita, kaiuttimia ja tabletteja enemmän kuin koskaan, ja laitteilla on usein merkittävä paikka elämässämme. Hoidamme laitteilla kaiken aina yhteydenpidosta perheen ja ystävien kanssa laskujen maksamiseen, töiden tekemiseen ja pelaamiseen. Ajan mittaan elektronisten laitteiden akut kuluvat, joten mikä olisikaan parempaa kuin omistaa varavirtalähde. Et varmaankaan halua, että tärkeät puhelut tai tekstiviestit menevät sinulta ohi.

Varavirtalähdettä kutsutaan myös powerbankiksi, hätälaturiksi, vara-akuksi, kannettavaksi akuksi tai ulkoiseksi akuksi. Voit pitää varavirtalähdettä helposti mukanasi ja ladata puhelintasi missä tahansa. Sinun ei koskaan tarvitse pelätä, että sinulta menee ohi tärkeitä puheluja tai tekstiviestejä perheeltä, ystäviltä tai töistä. Powerbankin muotoilu on usein virtaviivainen, minkä ansiosta sitä on helppo kuljettaa taskussa tai laukussa. Nykyisillä varavirtalähteillä on usein voimakas latausteho, ja valmistajat terävöittävät vuosi vuodelta tämän tyyppistä teknologiaa. SkalHuset.fi-sivustolla on laaja valikoima erilaisia varavirtalähteitä, ja myymme vara-akkuja esimerkiksi valmistajilta Pitaka, Smartline, Krusell, Adidas, Richmond & Finch ja XQISIT. Saatavilla on malleja aina yksinkertaisemmista powerbankeista todella edistyneisiin malleihin. Meillä on huomaamattomia powerbankeja, joiden muotoilu muistuttaa huulipunakoteloa sekä tyylikkäitä varavirtalähteitä valkoisella marmorikuvioinnilla. SkalHuset.fi-sivustolta löydät omaan tyyliisi sopivat ja arkea sujuvoittavat varavirtalähteet – meillä on jokaiselle jotakin. 

Nykypäivän varavirtalähteet ovat niin tehokkaita, että niillä voit ladata jopa tablettia. Powerbankin sisältä löytyy litiumioniakku, joka varastoi virtaa pistorasiasta latautuessaan. Akun kapasiteetti ilmoitetaan milliampeeritunteina (mAh). Varavirtalähteessä riittää usein virtaa useammille latauksille, ja sen kapasiteetti on yleensä välillä 2000 - 6000 mAh, mikä on uskomattoman tehokas näiden kannettavien akkujen kehitykseen nähden. Kun olet ladannut vara-akun tavallisen pistorasian tai USB:n kautta, voit ottaa sen mukaasi ja antaa älypuhelimellesi uuden elämän tarpeen vaatiessa. Jokaisen tulisi omistaa uskomattoman kätevä powerbank!

Jos sinulla on kysyttävää tietystä tuotteesta, tai toivoisit tiettyä tuotetta sivustolle SkalHuset.fi, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme chatissa tai sähköpostitse. Asiakaspalvelumme on täällä auttamassa sinua kysymystesi ja tulevien ostostesi kanssa. Olemme työskennelleet näiden tuotteiden kanssa jo monta vuotta, joten olet hyvissä käsissä. Lämpimästi tervetuloa meille SkalHusetille!

Tuote on lisätty ostoskoriisi