• Toimitus alkaen 1.90 €
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Toimitus alkaen 1.90 €

 Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

Huawei P30 Näytönsuojat

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

Poikkeuksellinen kameramoduuli kolmella Leica-kameralla, sadesuojattu IP-luokan 53 mukaan ja erittäin kirkas näyttö. Huawei P30 tarjoaa uskomattoman määrän erilaisia mahdollisuuksia, mutta erittäin edulliseen hintaan. Puhelimessa on OLED-näyttö, joka kuluttaa huomattavasti vähemmän virtaa kuin esimerkiksi LCD-näytöt. Näytössä on myös optimaalinen kirkkaus, ja se toimii yllättävän hyvin auringonvalossa. Vaikka Huawei P30 Prossa on vielä enemmän vaihtoehtoja (mutta hieman korkeampaan hintaan), voit luottaa siihen, että P30 tarjoaa melkein saman suorituskyvyn. Toisin sanoen puhelin on todella nopea ja siinä on myös 128 Gt tallennustilaa.

Pitääksesi uuden Huawei P30 -puhelimesi uudenveroisena niin kauan kuin mahdollista, sinun on kuitenkin hankittava Huawei P30 -näytönsuoja, joista löydät paljon erilaisia vaihtoehtoja meiltä sivustolla SkalHuset.fi. Meillä on valikoimassamme näytönsuojia exo-lasista, karkaistusta lasista ja tietenkin myös panssarilasista. Meillä on lisäksi myös tietysti suuri erä Love Mei -koteloita, jotka suojaavat puhelimen herkkää kehystä. Nämä Kuoret ovat sekä iskunkestäviä että vedenkestäviä. Oletko jo onnistunut pudottamaan puhelimen maahan? Voit siinä tapauksessa klikata kotiin korealaisen valmistajan Love Mein puhelimen etuosaan tarkoitettuja varaosia. Laadukkaalla Huawei P30 -näytönsuojalla saat matkapuhelimellesi todella hyvän suojan edullisilla kustannuksilla. Saat tehokasta suojaa naarmuja ja rumia jälkiä vastaan, sekä tehokkaan suojan pölyä ja vesiroiskeita vastaan.

Edullinen panostus Huawei P30 -näytönsuojalla

Kun olet maksanut maltaita uudesta puhelimesta, olisi tietenkin tyhmää olla panostamatta muutamia euroja puhelimen suojavarusteisiin. Näytönsuoja ja kestävä kuori ovat edullinen investointi, jotka pidentävät puhelimen käyttöikää todella paljon. Ehkä haluat myydä puhelimen eteenpäin ja vaihtaa sen taas uudempaan versioon? Kosmeettiset vahingot, kuten naarmut ja kolhut, vaikuttavat puhelimen jälleenmyyntiarvoon. Hankkimalla Huawei P30 -näytönsuojan vältyt turhilta riskeiltä ja säilytät puhelimen arvon pidempään. Poista vain suoja ja puhelin on kuin uusi.

Valikoimastamme löydät paljon erilaisia Huawei P30 -näytönsuojia, ja meillä on kaikkea panssarilasista copter exoglass -lasiin. Mutta mikä on copter exoglass? Se on erityinen näytönsuoja, joka on valmistettu neljästä suojalasikerroksesta. Samantyyppistä lasia käytetään esimerkiksi puolustusvoimissa, mikä kertoo materiaalin laadusta ja turvallisuudesta. Pääkomponentti tämän tyyppisessä näytönsuojassa on siinä oleva ohut kerros optista lasia, joka on karkaistu molekyylitasolla. Suomeksi: Tämäntyyppisessä suojassa on terästä vastaava kovuus. Sen lisäksi, että meillä on Huawei P30 -näytönsuojia, valikoimassamme on luonnollisesti myös paljon tyylikkäitä suojakuoria ja suojakoteloita. Tilaa oma suosikkisi jo tänään ja nauti puhelimestasi turvallisesti!

Tuote on lisätty ostoskoriisi