• Ilmainen kirjeen toimitus (Jäljitettävä kirje 2.90€)
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Ilmainen kirjeen toimitus!

 Jäljitettävä kirje 2.90€

iPhone XS

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

Apple iPhone XS oli monen pitkään odottama uutuus. Tässä on miellyttävällä muotoilulla varustettu puhelin, jossa on ruostumaton teräskehys, mikä tekee puhelimesta kevyen ja helppokäyttöisen. iPhone XS on varustettu 5,8" näytöllä, jonka resoluutio on 1125 x 2436 pikseliä. iPhone XS on saatavana 64 Gt, 256 Gt tai 512 Gt tallennustilalla, joten tähän mahtuu kaikki suosikkisovelluksesi. Puhelimessa on myös paljon tilaa kuville, joita voi ottaa takana olevan 12mp kameralla tai edessä olevan 7mp kameralla.
iPhone XS tarjoaa 60 tunnin akunkeston ja on saatavana väreissä Space grey, Silver tai Gold. Puhelin on lisäksi vesitiivis 2 metriin asti jopa 30 minuutin ajan. Jos olet tottunut iPhone-käyttäjä, tulet tunnistamaan iOS 12 -käyttöjärjestelmän.
 

Apple iPhone XS Suojakuoret


Jos olet hankkimassa tai jo hankkinut uuden arvokkaan puhelin, kannattaa se tietenkin suojata hyvin. SkalHuset tarjoaa laajan valikoiman erilaisia suojia, jotka pitävät iPhone XS -puhelimesi turvattuna naarmuilta, iskuilta ja muilta vahingoilta. Meillä on paljon erilaisia malleja, värejä ja designeja, jotta löydät juuri sinulle täydellisen suojan.
 

Apple iPhone XS Suojakotelot


Jos haluat hieman enemmän suojaa ja samalla mukaan pankkikortin, bussikortin tai vaikkapa kuntosalikortin, meillä on tarjolla myös paljon käytännöllisiä lompakkokoteloita tai puhelinlompakoita. SkalHusetin valikoimasta löydät varmasti juuri omiin tarpeisiin sopivan lompakkokotelon, jolloin puhelimesi on paitsi suojattu, myös tyylikkäästi viimeistelty. Monien vaihtoehtojen joukosta löydät varmasti juuri sinulle sopivan kotelon viimeistelemään tyylikkään iPhonesi.

Kuorien ja koteloiden lisäksi meiltä löytyy myös näytönsuojia, puhelinlompakoita ja muita tarvikkeita iPhone XS -puhelimellesi. SkalHusetilla on jotain jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Jos tilaat ennen kello 16, lähetämme tilauksen myös saman päivänä aikana. Unohda siis murheet naarmuista ja muista vaurioista ja hanki iPhone XS -puhelimeesi suoja todella nopeasti ja edullisesti.

Tuote on lisätty ostoskoriisi