• Ilmainen kirjeen toimitus (Jäljitettävä kirje 2.90€)
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Ilmainen kirjeen toimitus!

 Jäljitettävä kirje 2.90€

iPhone 7 Kuoret

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

Applen innovatiivisten toimintojen ja ratkaisujen lisäksi on jotain muuta, joka tekee iPhone-puhelimista niin suosittuja – nimittäin suuri valikoima suojakuoria ja lisätarvikkeita. Harva valmistaja tarjoaa yhtä kattavan valikoiman hauskoja, trendikkäitä ja käytännöllisiä suojakuoria kuin mitä iPhonelle löytyy. Olemme keränneet kaikki iPhone 7 -Kuoret näppärästi yhteen paikkaan. Voit valita esimerkiksi innovatiivisen Spigen-hybridikuoren tai ylellisen Richmond & Finch -kuoren. Sinulle, joka arvostat laatua ja turvallisuutta, Spigen on varma kortti. Heidän Armor-sarjansa sisältää markkinoiden kestävimmät Kuoret omassa hintaluokassaan. Sinun ei koskaan enää tarvitse murehtia sitä, että puhelin hajoaa, jos pudotat sen. Kestävät Kuoret ovat paitsi erittäin tyylikkäät, myös tarjoavat panssarimaista turvaa, joka pitää puhelimesi suojattuna.

Onko tyylisi naisellisempi ja trendikkäämpi? Skalhuset.fi tarjoaa laajan valikoiman iPhone 7 -suojakuoria monella kauniilla kuviolla, kuten trendikäs leopardi, marmori, trooppiset printit ja graafisia kuvioita. Meiltä löydät myös paljon lisätarvikkeita, kuten kuoria nauhalla, josta puhelimen voi kiinnittää esimerkiksi kaulan ympärille tai laukkuun roikkumaan, jotta puhelin pysyy varmasti tallessa.

Suojaa puhelin iPhone 7 -suojakuorella

Kestävällä suojakuorella ja näytönsuojalla suojaat puhelimen tehokkaasti naarmuilta ja muilta vahingoilta, kuten halkeilevilta reunoilta ja pahimmassa tapauksessa puhelimen hajoamiselta. Hyvin suojattu puhelin kestää paljon paremmin putoamisvahingot ja selviää niistä huomattavasti yhtenäisempänä kuin puhelin, jossa ei ole suojakuorta. Meillä on onneksi laaja valikoima erilaisia iPhone 7 -suojakuoria! Valikoimastamme löytyy suojakuoria monessa eri tyylissä, eri materiaaleista ja eri ominaisuuksilla. Löydä suositut Karl Lagerfield -Kuoret, jotka ovat hurmanneet jo yhden jos toisenkin fashionistan. Tai anna värikkään, esimerkiksi trooppisella printillä somistetun kuoren loistaa talven pimeydessä ja valitse palmunlehtiä, tiikereitä, viidakkoteema tai flamingoja.

Monet kuoristamme sisältävät myös paljon nerokkaita lisätoimintoja, kuten korttilokerot kuoren takapuolella, remmit parantamaan pitävyyttä sekä avaimenperän. Samantyylinen puhelin voi käydä äkkiä tylsäksi, joten siksi kannattaa hyödyntää erilaisia vaihtoehtoja, jolla puhelimen ulkonäköä voi vaihdella! Nyt voit vaihtaa puhelimen tyyliä yhtä usein kuin vaihdat vaatteitasi.

Kun olet vihdoin hankkinut aidon iPhone 7 -puhelimen, on luonnollisesti tärkeää yrittää pitää se uudenveroisena ja siistinä mahdollisimman pitkään. Jos haluat pitää puhelimen erityisen hyvin suojattuna, suosittelemme Love Mei -kuorta. Harva kuori on yhtä tehokkaasti suojaava ja tyylikäs, ja Love Mei -kuori tarjoaa 360 asteen suojan. Kuoressa on myös vakaa alumiinikehys, joka on kiinnitetty sisäisesti ruuveilla, joustavaa silikonia ja karkaistua lasia. Kuori kestää pölyä, intensiivisiä iskuja ja vesiroiskeita.

Tuote on lisätty ostoskoriisi