• Ilmainen kirjeen toimitus (Jäljitettävä kirje 2.90€)
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Ilmainen kirjeen toimitus!

 Jäljitettävä kirje 2.90€

iPhone Xs Kotelot

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

iPhone XS Suojakotelot

Puhelimet ovat nykyisin yksi tärkeimpiä esineitä, joka auttaa meitä töissä, opiskelussa, treeneissä ja yhteydenpidossa. Niihin voi ladata tuhansittain erilaisia sovelluksia ja voit treffailla, tilata ruokaa, katsoa elokuvia tai kuunnella lempimusiikkiasi puhelinten avulla samanaikaisesti, kun pelaat tai keskustelet jonkun kanssa. Monissa puhelimissa on nykyisin ääniohjaus, etenkin Applen iPhone -sarjassa. Asia, joka joskus aiemmin oli puhdasta science fictionia, on nyt arkipäivää. Koska käytämme puhelimiamme niin paljon, on todella tärkeää, että puhelimesi on suojattu näytönsuojalla ja suojakotelolla, joita löytyy erilaisista materiaaleista ja erilaisilla toiminnoilla varustettuina.

Cover - suojakuori, jossa puhelin on kiinni. Toimitetaan usein muovikalvosta tai lasista valmistetun näytönsuojan kanssa, jonka avulla saat suojattua puhelimesi.
Case - kotelo, johon saat puhelimesi suojaan
Wallet case - yksi versio lompakkomallisesta suojakotelosta, tai puhelinlompakko, jossa voi säilyttää seteleitä ja kortteja puhelimen lisäksi.

Suojakuorille ja suojakoteloille on monta pätevää valmistajaa ja koska kysyntä on suurta, useat isommat yritykset, kuten Apple, Adidas, Spigen ja Urban Army Gear, ovat alkaneet valmistaa suojatuotteita erilaisiin makuihin ja tarpeisiin sopien. Valikoimastamme löytyy esimerkiksi todella tyylikkäitä Adidaksen koteloita, jotka suojaavat ja luovat upeaa retrotunnelmaa. Applen suosittuja tarvikkeita ovat lompakkomalliset kotelot, ja Spigen case-suojakotelo luo urheilullista tuntua. Urban Army Gear valmistaa hyvin erilaisia kuoria iPhone-malleille kuin moni muu valmistaja, ja kun puhutaan suojakoteloista, niin Otterboxia ei sovi unohtaa.

Puhelintarvikkeet kaikkiin tarkoituksiin
Aktiivisille ulkonaliikkujille ja treenajille löytyy soveltuvia puhelimen suojakoteloita. Spigen on yritys, joka on valmistanut lukuisia puhelimen suojakoteloita, jotka ovat ohuita ja elegantteja, kestäviä ja suoriutuvat valtaosasta kolhuja ja naarmuja. Jos etsit hieman vahvempaa mallia, kannattaa tutustua Urban Army Gearin puhelintarvikevalikoimaan, jotka tekevät puhelimestasi panssarivaunun. Täydellinen valinta aktiiviurheilijalle, tai jos haluat vain hankkia todella siistejä UAG-tarvikkeita. Näiltä yrityksiltä löytyy kestäviä ja käytännöllisiä ratkaisuja useammalle puhelinmallille, kuten iPhone 6, 7, 8 yms.

Otterboxin tarvikkeet ovat myös todella upeita ja tarkoitettu heille, jotka haluavat varustaa puhelimensa tarpeidensa mukaisesti. Otterboxin innovatiiviset ratkaisut soveltuvat useimmille käyttäjille. He ovat erikoistuneet suojakuorten ja koteloiden valmistamiseen, joissa on sisäänrakennettu näytönsuoja. Mallit ovat lisäksi tyylikkäitä ja todella kestäviä.
 

Tuote on lisätty ostoskoriisi