• Ilmainen kirjeen toimitus (Jäljitettävä kirje 2.90€)
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Ilmainen kirjeen toimitus!

 Jäljitettävä kirje 2.90€

Samsung Galaxy S8

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

Samsung Galaxy S8 oli vuoden 2017 odotetuimpia puhelimia ja se tarjosi markkinoille paljon uusia ominaisuuksia, niin puhelimen päällä kuin sen sisäpuolella. Ulkopuolelta katsottuna puhelin tarjoaa 5,8 tuuman AMOLED-näytön, jota Samsung kutsuu "Infinity"-designiksi. Tämä tarkoittaa sitä, että reunoja on kavennettu, jotta saadaan enemmän tilaa näytölle. Näytön alla oleva painike on korvattu ohjelmistonäppäimillä. Toisella sivulla on painike, joka käynnistää Samsungin Bixby-assistentin. Takana olevan kameran vieressä on sormenjälkitunnistin. Takakameran koko on 12mp ja edessä olevan kameran 8mp. Näyttöä suojaa Corning Gorilla Glass 5 ja koko puhelin on IP68-luokiteltu. Samsung on myös vaihtanut micro-USB uudeksi Type-c-USB-portiksi. Puhelimessa on myös tilaa muistikortille.

Sisältä löytyy kahdeksanytiminen prosessori, 64 Gt tallennustila ja 4 Gt RAM-muistia. Puhelin on varustettu Android 7.0 -käyttöjärjestelmällä ja siinä on 3000mAh akun teho sekä kaikki mahdolliset anturit ja liittimet, jotka kuuluivat vuoden 2017 malliin.

Lisäksi voit kiinnittää tämän puhelimen Samsung DeX -telakkaan, mikä tekee siitä täydellisen tietokoneen desktop-tilassa. Yhdistä vain näyttö hiireen ja näppäimistöön, niin saat kokonaisen tietokoneen. S8 on tietenkin myös varustettu Samsung Pay -ominaisuudella.

Samsung Galaxy S8 Suojakuoret

Kuten monien muiden puhelimien osalta, myös Galaxy S8:n suojaaminen on tärkeää, joten suosittelemme tutustumaan S8-suojavarustevalikoimaamme. SkalHuset tarjoaa laajan valikoiman erilaisia suojakuoria. Meiltä löydät kuoret korttilokeroilla, kovamuovista valmistetut jalustatoiminnolliset kuoret ja TPU-kuoret monessa eri värissä ja monella eri kuviolla, kuten marmorisena. Meillä on edullisia suojakuoria, tyylikkäitä kuoria ja kuoria monelta eri merkiltä. Mausta ja tyylistä riippumatta olemme varmoja, että löydät täältä juuri sinulle sopivat kuoret.

Samsung Galaxy S8 Suojakotelot

Toivomme, että löydät etsimäsi tuotteen laajasta Samsung Galaxy S8 -valikoimastamme. Meillä on koteloita monesta eri materiaalista, kuten kovamuovista, TPU:sta, keinonahasta ja aidosta nahasta, valmistettuina. Meillä on koteloita korttilokeroilla ja ilman lokeroita, joita kutsutaan myös lompakkokoteloiksi tai puhelinlompakoiksi. Näitä koteloita, joissa on korttilokerot, kutsutaan myös puhelinlaukuiksi. Koteloita on saatavana myös monessa eri värissä ja eri tyylisinä, jotta jokainen löytää etsimänsä.

Meiltä löydät myös Galaxy S8 -näytönsuojat, jotka ovat karkaistua lasia tai muovikalvoa. 

Jos etsit uusia varusteita Galaxy S8 -puhelimeesi, olet löytänyt oikeaan paikkaan, SkalHusetille!

 

 

Tuote on lisätty ostoskoriisi