• Ilmainen kirjeen toimitus (Jäljitettävä kirje 2.90€)
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Ilmainen kirjeen toimitus!

 Jäljitettävä kirje 2.90€

Samsung Galaxy S9

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

Samsung esitteli uusimman lippulaivapuhelimensa Samsung Galaxy S9:n vuoden 2018 MWC-tapahtumassa. Tämä on siis yhdeksäs matkapuhelin Samsungin lippulaivamalleista. Luuri on täynnä upeita ominaisuuksia. Galaxy S9 -puhelimessa on 4 gigatavun keskusmuisti, kahdeksanytiminen Snapdragon 845 -suoritin ja 64 gigatavua tallennustilaa, jota on mahdollista laajentaa 256 gigatavuun muistikortilla. Näyttö on 5,8 tuumaa, kuten edellisenä vuonna, ja 1440 x 2960 resoluutiolla ppi on 568.

Takana on 12 megapikselin kamera salamalla ja edessä 8 megapikselin kamera. Kuten kaikki uudemmat mallit, puhelin ladataan USB Type-C:n kautta ja sillä on IP68-luokitus. Muotoilu muistuttaa jossakin määrin Galaxy S8 -mallia, mutta tervetullut muutos on sormenjälkitunnistin takakameran vieressä eikä sen alapuolella, kuten aiemmin. Yleisesti luurissa on ominaisuuksia, joita voi odottaa miltä tahansa vuoden 2018 matkapuhelimelta, kuten Bluetooth 5.0, mahtava GPS, GLONASS ja paljon muuta.

Samsung Galaxy S9 Suojakuori

Kun ostat näin hienon puhelimen, on hyvä suojata se. Galaxy S9 -suojakuori on tähän täydellinen lisävaruste. Puhelinkuori suojaa naarmuilta, kolhuilta ja muilta ikävyyksiltä. Galaxy S9 -kuori voi lisäksi olla yksi tapa ilmaista itseään, kun matkapuhelimesta tekee persoonallisemman. Suojakuoria on saatavilla erivärisiä ja -muotoisia sekä eri materiaaleja, kuten TPU, silikoni ja kovamuovi. Puhelimen kuoria on myös aidosta nahasta ja PU-nahasta, jota kutsutaan myös keinonahaksi. Me kaikki pidämme erilaisista asioista, mutta toivomme, että löydät sinulle mieleisen Samsung Galaxy S9 -suojakuoren meiltä SkalHusetilta!

Samsung Galaxy S9 Suojakotelo


Toinen tapa suojata puhelimesi on Galaxy S9 -suojakotelo. Myös puhelinkoteloista on saatavilla eri malleja, värejä ja muotoja. Erittäin suosittu lisävaruste on Galaxy S9 -lompakkokotelo. Tässä kotelossa on tilaa sekä korteille että seteleille ja kolikoille, minkä ansiosta voit jättää lompakon huoletta kotiin. Löydät täältä Galaxy S9 -koteloita, jotka on valmistettu aidosta nahasta, PU-nahasta, TPU:sta ja muista yleisistä materiaaleista. Lompakkokoteloa kutsutaan myös puhelinlompakoksi. Riippumatta siitä, minkälaista Samsung Galaxy S9 -suojakoteloa etsit, uskomme, että löydät sen meiltä.


Kun käytät suojakoteloa, se suojaa myös näyttöä kotelon ollessa suljettuna. Suojataksesi puhelinta entistä paremmin, voit ostaa Galaxy S9 -näytönsuojan, joista suosituin on karkaistusta lasista valmistettu näytönsuoja. Jos pudotat matkapuhelimen vahingossa, on parempi, että näytönsuoja rikkoutuu, eikä itse näyttö!


Riippumatta siitä, millaisen Galaxy S9 -puhelintarvikkeen haluat, me SkalHusetilla toivomme, että meillä on etsimäsi lisävaruste. Jos et löydä etsimääsi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen support@skalhuset.fi, niin autamme sinua. Ethän unohda, että meillä on aina maksuton toimitus!

Tuote on lisätty ostoskoriisi