• Toimitus alkaen 1.90 €
  • Nopeat toimitukset
  • 90 päivän avokaupan

 Toimitus alkaen 1.90 €

 Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

iPhone 13 Pro - Laturi - Adapterit - Kaapelit

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

iPhone 13 Pro Laturit – Adapterit – Kaapelit 

Osoitteesta SkalHuset.fi löydät kaiken tarvittavan, jotta saat parhaan mahdollisen kokemuksen iPhone 13 Pro -puhelimestasi. Valikoimastamme löytyy todella laadukkaita tuotteita eri hintaluokissa ja tavoitteena on, että kaikilla asiakkailla on mahdollisuus ostaa puhelintarvikkeita, jotka eivät maksa omaisuutta. iPhone 13 Pro on Applen malli, joka tarjoaa uskomattomia kameratoimintoja, tyylikkään muotoilun ja suuren näytön. Jotta voit nauttia arvokkaasta hankinnastasi mahdollisimman paljon, on hyvä ajatus suojata se suojakotelolla ja hankkia sen lisäksi myös hyvä laturi sekä erilaisia adaptereita ja kaapeleita. Nämä löydät helposti valikoimastamme! Tilaa kotiin käytännöllisiä puhelintarvikkeita ja nauti nopeasta toimituksesta, useista eri maksutapavaihtoehdoista ja 90 päivän avokaupasta. 

Puhelintarvikkeet, jotka yksinkertaistavat puhelimesi käyttöä

Tarjoamme iPhone 13 Pro -puhelimellesi useita erilaisia latureita, joiden toiminnot ja kapasiteetit vaihtelevat. Latauskaapeleiden lisäksi valikoimastamme löytyy myös langattomia latureita, jotka sopivat täydellisesti kaikille heille, jotka ovat kyllästyneet kaapeleiden aiheuttamaan sotkuun sängyn tai pöydän alla. Tarjoamme myös käytännöllisiä kaapeleita, joiden avulla voit siirtää tiedostoja tietokoneeseen tai muihin laitteisiin, sekä USB:tä, Multiportia ja USB-A:ta tukevia kaapeleita. Jos haluat liittää iPhone 13 -puhelimesi televisioruutuun, löydät meiltä useita adaptereita, jotka tukevat HDMI:tä. Sopivien kaapeleiden ja latureiden avulla voit helposti synkronoida tai ladata puhelimen! Ehkä etsit varavirtalähdettä käytettäväksi liikkeellä ollessasi? Tutustu laajaan varavirtalähteiden valikoimaamme, joiden avulla voit ladata puhelinta myös silloin, kun et ole lähellä pistorasiaa. 

Osta korkealaatuisia puhelintarvikkeita edullisin hinnoin 

SkalHuset.fi tarjoaa puhelimia varten tuotteita, jotka helpottavat niiden käyttöä ja suojaavat niitä iskuilta ja kolhuilta. Tutustu verkkosivustoomme ja käytä suodatustoimintoa löytääksesi etsimäsi. Jos sinulla on kysyttävää tai toiveita, ota epäröimättä yhteyttää asiakaspalveluumme. Meillä SkalHusetilla työskentelevillä on laaja asiantuntemus, jonka jaamme kanssasi mielellämme. Jos teet tilauksesi ennen klo 16.00, pakkaamme ja lähetämme pakettisi vielä saman päivän aikana. Pyrimme tekemään puhelintarvikkeiden tilaamisesta verkosta mahdollisimman helppoa asiakkaillemme!

Tuote on lisätty ostoskoriisi