• PostNord kirje 2€ (toimitusta seurataan alkaen 4 €)
  • Nopeat toimitukset
  • Saat aina avokaupan 90 päivän ajan

 PostNord Kirje 2€

 Posti vain 4€

Samsung Galaxy A21s Kuoret

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

Etsitkö todella hyvää matkapuhelinta, joka sisältää tärkeimmät: poikkeuksellisen hyvät kamerat, suuren näytön, erinomaisen äänentoiston ja kuvanlaadun, tehokkaan muistin, pitkän akunkeston ja mahdollisuuden pikalataukseen? Silloin suosittelemme tutustumaan Samsungin A-sarjan uusimpaan malliin. Hintaa ei myöskään voi moittia – aivan kuten muut A-sarjan puhelimet, Samsung Galaxy A21s on edullinen puhelin, ja saat paljon koko rahan edestä. Jos olet jo hankkinut oman Samsung Galaxy A21s -puhelimesi, voit tilata tyylikkäät Kuoret SkalHuset.fi:n laajasta ja monipuolisesta valikoimasta. Kuoret eivät vain suojaa puhelimen runkoa ja reunoja, vaan tekevät siitä persoonallisen ja trendikkään. Miltä kuulostaisi mintunvihreä tai hempeän vaaleanpunainen kuori? Entä ylellinen, konjakinvärinen nahkakuori? Päätös on sinun!

Samsung Galaxy A21s tarvitsee kuoren lisäksi myös näytönsuojan, ja näiden tulisi olla ensimmäiset lisätarvikehankinnat, jotka teet uudelle puhelimellesi. Voit pienellä panostuksella pidentää puhelimen käyttöikää huomattavasti ja säilyttää myös puhelimen jälleenmyyntiarvon. Jos puhelin on täynnä naarmuja ja kovin kulunut, ei kukaan halua maksaa siitä kovin paljon. Siksi kannattaa panostaa puhelimen pitämiseen hyvässä kunnossa, jos joskus haluat myydä sen eteenpäin. Meiltä löydät paljon erilaisia suojakuoria monelta suositulta valmistajalta. Valikoimassa on ylellisiä ja tyylikkäitä Nillkin- suojakuoria sekä minimalistisia ja yksivärisiä IMAK-malleja. Myös Samsungilla on valikoima suojakuoria, kuten kestäviä silikonikuoria kaikissa sateenkaaren väreissä.

Samsung Galaxy A21s -Kuoret fiksuilla toiminnoilla

Puhelimia käytetään tänä päivänä melkein kuin tietokoneita, sillä erolla, että puhelimet kulkevat helpommin mukana. Käytämme puhelimia uutisten lukemiseen, elokuvien ja sarjojen katseluun, videopuheluihin ja töiden tekemiseen. Valikoimassamme olevista suojakuorista voi tilata kotiin mallin, jossa on useita ominaisuuksia, kuten sisäinen jalustaominaisuus. Olet varmasti yrittänyt pinota erilaisia tavaroita päällekkäin ja saada puhelimen pysymään pystyssä? Hanki suojakuori, jossa on sisäinen jalusta, eikä sinun tarvitse enää murehtia puhelimen pysymisestä pystyssä. Voit katsoa sarjoja ja elokuvia pitäen puhelimen pysty- tai vaaka-asennossa.

Meiltä löydät myös paljon käytännöllisiä lisätarvikkeita suojakuorellesi, kuten hyvän hihnan, joka pitää puhelimen vielä paremmin kädessä tai ulkoisen korttilokeron, jonka voit kiinnittää takakuoreen ja johon saat mukaan tarvittavat kortit ja setelit. Koska kuori ei suojaa puhelimen etuosaa ja sen haurasta näyttöä, suosittelemme hankkimaan myös näytönsuojan. Tämä on varmin tapa pitää huolta siitä, että näyttö ei naarmuunnu tai mene rikki. Tilaa kotiin yksi tai muutama tyylikäs Samsung Galaxy A21s -suojakuori osoitteesta SkalHuset.fi!

Tuote on lisätty ostoskoriisi