Posti vain 4€
 PostNord-kirjetoimitus vain 3€
 Saat aina avokaupan 90 päivän ajan  
​​ Nopeat toimitukset Ruotsissa sijaitsevasta varastostamme Toimitus alkaen

 Posti vain 4€
          

 

Samsung Galaxy S7 Edge

Myydyimmät tuotteet

Tuotteen suodatin:

Väri

  • Lähellä

Tuotetyyppi

  • Lähellä

Ominaisuudet

  • Lähellä

Materiaali

  • Lähellä

Tuotemerkin

  • Lähellä

Samsungs supermodell, Galaxy S7 Edge, har många nya och unika funktioner. Mobiltelefonen tål vatten och har även plats för ett minneskort upp till 200 GB. Tack vare dess stora skärm på 5,5 tum är den väl anpassad för bilder och filmer. Telefonen har kurvade kanter vilket ska göra att skärmen blir ännu bättre och på så sätt förhöjer bild- och filmupplevelsen.

 

Eftersom Galaxy S7 Edge är så mycket mer än bara en telefon, är det viktigt att du skyddar mobiltelefonen så att den inte går sönder. För att skydda din telefon på bästa sätt kan du välja mellan att antingen köpa ett mobilskal eller ett mobilfodral. För visst är det bättre om skalet får en repa istället för din mobiltelefon? Vilket skydd du väljer beror helt på vad du själv föredrar och vilket behov du tycker att skyddet ska uppfylla. På Skalhuset.se finns det både billiga mobilskal och billiga fodral som skyddar din mobiltelefon. Vi säljer allt från billiga klassiska skal som skyddar telefonens baksida, till exempelvis plånboksfodral där du kan förvara dina kort samtidigt som du skyddar hela telefonen.

 

På vår hemsida säljer vi även billiga bilhållare, kablar och laddare som passar till din Samsung Galaxy S7 Edge. Om du är osäker på vilket tillbehör just du ska välja, eller om du har övriga frågor, är du alltid välkommen att höra av dig till oss!

 

Förutom det otroligt populära fodralet Muge, som finns i flera färger, har vi även nu skal med marmormönster till S7 edge. Så missa inte att göra ett fynd på någon av dessa skönheter idag!

Tuote on lisätty ostoskoriisi